BILLIG DEKORATION TIL HJEMMET. Bronzefigur af Leonidas i kampen

Varenummer: 76534
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Bronzefigur af Leonidas i kampen

pynt til sofabord

   Mindes slaget ved Thermopylæ med blændende Leonidas kæmper statue, som kan være en dekoration i ethvert hjem eller kontor. Denne helten vil blive anerkendt af dem, der er bekendt med den dødsdømte gruppe af krigere kæmper for deres hjem.
Udformet fra kold støbt bronze, denne model indfanger modige ånd græske konge. Omhyggelig støbning og tekstureret detaljer producere en livagtig skildring af denne kamp scene. Fra den struktur i sin kappe til metallet af hans skjold og hjelm, kan du nemt forestille Leonidas kæmper sammen med sine Spartans. Hans kampene holdning viser nøjagtigt den dygtighed og bestemmelse af denne gruppe af krigere.
Din nuværende udsmykning kun ville drage fordel af en imponerende accent ligesom Leonidas kæmper statue, så få fat i en, mens du kan.

Materiale:
Leonidas figur lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
 Dimensioner:
Højde: 32,00 cm,   Bredde: 21,00 cm,
Dybde:  11,50 cm,   Vægt: 2,01 kg

Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine.
   Der er en masse billig dekoration til hjemmet, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær figur af Leonidas i kampen fra indsamling af vores butik for unik gave. Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores statuetter samleobjekter!
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Leonidas figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig dekoration til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij