Billig, flot kunstige stilk med 2 fløjl rød roser. H: 55 cm, Ø: 9 cm

Varenummer: 53-G393
Tilgængelighed: PÅ LAGER
39,00 DKK

kunstige stilk med 2 fløjl roser i rød

 

En smuk roseblomst vil være en elegant dekoration året rundt. En realistisk afspejling af en ægte lotusblomst vil se godt ud i en simpel glasvase. Det ser meget flot ud som en borddekoration til fester ved forskellige lejligheder, både inde i huset og i haven.

Roses er en rigtig sommer blomst og er en af de mest populære pryd blomster. Du kan bruge denne kunstige lotus i din dekoration derhjemme i en flot vase at skabe en sommerstemning.

Idéer til påføring af kunstige blomster:
Kunstig rosekvist er en fremragende base til buketter, kranse, centerpieces, blomsterkasser osv.,
Enkelt kviste og arrangementer lavet af dem ser smukke ud hjemme, på kontoret, på hotellet, i indkøbscentret, i restauranten osv.,
Rose er smukt kombineret med elementer af bryllupsdekorationer og som en tilføjelse til begivenhedslandskabet.
Rosekompositioner er perfekte til at dække beskadigede overflader, herunder hegn og vægge.
En enkelt blomst fungerer som et alternativ til store kompositioner, hvor der ikke er plads til dem.

Antal blomster pr. gren: 2
Farve: rød
Højde: 55 cm
Blomsterhovedhøjde: 8 cm
Blomsterhoveddiameter: 10cm
Materiale: fløjl plast

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores forslag til andre meget flotte kunstige blomster.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen.

kunstige blomster, buket lavet af creme-blå pæoner

Julekugler plast rød,Ø 4,6 til 5 cm, 12 stk

kunstige blomster tulipaner

Julekugle i rød med julemanden, Ø 8 cm, 6 stk

Tyske cigaretetui til 18 stk King Size-cigaretter

julekugler med motiv

ELEKTRONISK LIGHTER USB

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kunstige rose kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, smukke og billige roser, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij