BILLIG GAVE TIL HENDE. Vægdekoration i form af egyptisk stil maske

Varenummer: 75074
Tilgængelighed: PÅ LAGER
499,00 DKK

Flot vægdekoration i form af en egyptisk stil maske

Stue pynt

   Leder du efter maskerade stil indretning til dit hjem? Tag hjem en venetiansk maske i egyptisk stil på din væggen. Det vil give et unikt, eksotisk præg til dit boligindretning. Maskerade og karneval masker kunne fejre et vilkårligt antal forskellige temaer, men den eneste ting de altid havde til fælles var deres ekstravagance. Denne maske vægsdekoration det gentager denne lighed og samtidig udstråler en naturlig og næsten organisk stil. Der er mange fakta om egyptisk kultur, blandt andet kvindens skønhed. De vigtigste værktøjer til skønhed til kvinder er kosmetik og tilbehør. De vigtigste redskaber for skønhed for kvinde er kosmetik og tilbehør, herunder hovedbeklædning.

   Denne smukke maske har en rig og skinnende metal finish, takket være delvist at den er udformet helt i koldstøbt bronze, som er en form af koldstøbt harpiks, der er blandet med ægte pulveriseret bronze metal. Maskens ansigt har mørke øjne og skinnende bronzeskind, mens på hovedet i stedet for hår har egyptisk hovedbeklædning i form af dekorativ turban, kronet med påfuglfjeder. Masken er helt håndmalet,som sikrer detaljeringsniveauet og den fantastiske pulserende dens design og farve.
Karnevalens ekstravagance og maskeradernes mysterium er begge dine til at nyde, når du tilføjer denne maske til din indretning og du kan vædde på, at en egyptisk maske af denne kaliber vil også fange øjet og interessen for alle dem, der ser det for første gang også.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til vægdekoration og hurtig levering.
   Unik gave er ikke kun egyptisk stil maske. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af Dekorativ skål med engle til slik og nipsgenstande.

Materiale:
Vores vægdekoration er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  900 g,   Højde: 31,00 cm,
Bredde: 13,50 cm,   Dybde:  5,50 cm

venetianske masker

   Kender du, hvordan du opretter en behagelig atmosfære i stuen uden udgifter for mange penge? Dette vil give dig en unik figur fra vores meget omfattende Veronese kollektion. Du kan være sikker på at købe denne unikke en venetiansk maske i egyptisk stil, lav en flot, ekstravagant og billig gave til hende, som samtidig giver en eksotisk oplevelse og en uforglemmelig atmosfære i ethvert rum.
   Hvis dette forslag ikke passer dig, kan du søge efter en anden. Det forekommer os, at den mest uhøjtidelige gave til enhver lejlighed helt sikkert kan være
hjemmesko til kvinder.

   For dem, der brænder for mytologi, har vi figurer af græske, romerske og nordiske guder, især Retfærdighedens Gudinde figur som en gave til advokat. Justitia figur er perfekt som dekoration til kontor og advokatfirma.
   Hos Maxgaver.dk finder du gaveideer til gave til valentinsdag med flot pynteting til hjemmet i form af ekstremt smukke dekorative Veronese figurer eller tekopper, der er pakket i en farverig hjerteformet kasse.
   Fødselsdag gaveideer til far med et stort udvalg af varme, uld hjemmesko til mænd eller gave til bedsteforældre med unik og godt kvalitet cigaretetui og lighter.
   Vi tilbyder også gaver til børn. Blandt mange byggelegetøj du kan vælge gaver til børn, for eksempel smuk modelfly byggesæt eller militær legetøj.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk tre, fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere.

romantisk gave til kæresten

vægdekoration

pynteting og vægdekoration

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stue pynt kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og smuk, billig gave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij