BILLIG LIGHTER. Smart genopfyldelig stormlighter i sort, på en snor

Varenummer: 139-1-01
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
199,00 DKK

Smart genopfyldelig stormlighter i sort, på en snor

   Fantastisk lighter skal ikke bare se godt ud. Det skal også være af god kvalitet. Den genopfyldelige lighter har den såkaldte dual flame, som selv svær vind ikke kan blæse ud. Meget enkelt at bruge med en hand. Robust lighter til fornuftig pris.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til stormlightere og hurtig levering.
   Billig gave til ham er ikke kun fine lighter. Find også hjemmesko herre, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en skønne og billige varme sutsko til mænd.

* Elegant
* Pakket i gaveæske, bedst som gaver
* Slim design, nem at bære
* Lavet af høj kvalitet metal

* Nem at genopfylde med almindelig butan brændstof
* Høj kvalitet, meget attraktiv lighter
* Justerbar flamme.

   Hvis synes du det kunne være den perfekte gave til ham eller hende, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil flot lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter.

   Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Bredt og variet udbud af lightere i mange flotte former og farver for at forkæle dig selv, bror, far eller en god ven. Lightere er pakket i en attraktiv kasse og er perfekte til en gave. Se vores bedste og Danmarks største udvalg af til hverdagsbrug eller eksklusiv lightere. Kvalitets, nye, og smarte lightere attraktive priser. Når du køber lightere hos Maxgave.dkr sparer du mange penge.

   Husk at personlige gaver til ham giver smil og hjemmesko mænd er meget personlige gaver, fordi kun modtageren vil bruge dem. Mange mænd foretrækker velplejede fødder. Netop derfor er det også essentielt med en god, høj kvalitet, men også til en rigtig god pris sutsko herre. Rigtig god gaveide til den mand, der prissætter at kunne slappe helt af efter en lang arbejdsdag. Et varmt fodbad? Der findes ikke noget bedre, end bare sætte fødderne ned i et varmt uld hjemmesko. Vi håber at hun bliver glad for filtede sutsko i gaven.

gave til manden

stormlighter

stormlighter

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv, billig lighter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij