BILLIGSTE SKO TIL BØRN. Seje lyserøde skolesko til lille pige. 129 kr

Varenummer: 15428/2
VÆLG STØRRELSE:
  • 25
Tilgængelighed: PÅ LAGER
129,00 DKK

BILLIGE SKO TIL BØRN | Børnesko til lille pige. Vi har et stort og spændende udvalg af billige sko til børn.
Små børn fødder har de stadig brug for sko. Her kan du finde billige børnesko til børn i alle aldre. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet.
Tekstil sko i lyserød farve med velcro fastgørelsesystem; passer ideelt til barnets fødder. Designet er blevet forbedret med applikationer i form af blomster. Perforeret sål giver komfort og bekvemmelighed i hjemmet, skolen eller børnehaven.
Piger sportssko til foråret og somnmere med velcro fastgørelsesystem. Disse sko har bløde profilerede såler af små kornets struktur der masserer foden af barnet. Åndbart materiale giver god luftcirkulation. Fine bagkapper forebygger sår.

♥ Bestil billige sko til børn til foråret og sommeren og husk at vælge størrelse ♥

⭐️ Produkter vil blive sendt ud den samme dag, hvor produktet er betalt for. Og absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan sendes kun til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os kun én gang forsendelse prisen bliver beregnet.
⭐️ Hvis du køber dette produkt, hver yderligere elementer - gratis forsendelse.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,-
⭐️ Vi sender din gaver på samme dag, hvis du lavet bestilling og betalt inden klokken 13 på alle hverdage.
⭐️ Stort udvalg gaver du kan vælge imellem. Som altid kan du ikke forvente julen prisnedsættelser. Simpelthen vi har daglig de laveste priser!
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ Købe fra os du vil ikke ifalde ingen risiko.
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og købe endnu et af vores billige sko til børn fordi vi stadig har en masse gaver.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij