BØRNESANDALER. Billig gave til din lille datter eller søn. Kun 139 kr

Varenummer: 11254
VÆLG STØRRELSE:
  • 20
  • 21
  • 23
  • 25
  • 26
  • 27
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

Billig gave til din lille datter eller søn

Naturmaterialer giver komfort, fleksibilitet, holdbarhed og styrke. I naturmaterialer, Børn er mange timer i børnehave og skole hver dag og så er  det vigtigt med komfortable, solide og fleksible sko. Fås her i str. 20-27 så længe lager haves.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til sandaler børn og ekspreslevering.
   Gode gaver til børn er ikke kun sandaler. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige Cobi klodser, byggelegetøj, der er perfekte som en gave til børn. Blandt mange byggelegetøj du kan vælge gaver til børn, for eksempel smuk modelfly byggesæt eller militær legetøj.

   En god gave til barn kan også findes i kategorien økologiske legetøj. Vi tilbyder et stort udvalg af kosede legetøj og maskotter til børn lavet af ægte fåreuld, der er store som fødselsdagsgaver eller billige julegaver.

fødselsdag gaveideer til børn

sandaler til børn

billige sandaler til børn

   Over 95% af alle børn er født med sunde fødder, hvilket kan kaldes et mesterværk af naturen. Foden består af 28 knogler, 107 ledbånd og 19 muskler. Led,knogler og sener sikrer, at fødderne giver en tilstrækkelig støtte og balance til kroppen og sikrer evnen til at bevæge sig. Men naturens underværk skal vedligeholdes med brug af korrekt og fornuftigt fodtøj. Det er derfor vi sælger børnesko der tager hensyn til den naturlige udvikling af barnets fødder. Børn bruger flere timer om dagen i børnehave og skole og så er det meget vigtigt hvad slags sko de har på. Materialer anvendt til sandalens overdel, er lette og luftige og materialer anvendt til sålerne er fleksible og "kan ånde" hvilket giver barnets fod stor komfort og bekvemmelighed. Skoene tilskynder til aktiv leg og bevægelse.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Sandaler kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij