BRYLLUPSGAVE. Smuk bronzefigur af dame i en brudekjole

Varenummer: 73408
Tilgængelighed: PÅ LAGER
359,00 DKK

Smuk bronzefigur af dame i en brudekjole

   Charmerende og romantisk bryllupsfigur. Unikke og meget original gave til brudeparret. Charmerende figur af en smuk figur. Lavet af "Veronese". Skulpturen er belagt med af høj kvalitet bronze. Bunden er lavet af material, som ikke ridser underlaget.  En usædvanlig pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulpturen er meget detaljeret udført. Yderst dekorativ ting til ethvert rum i dit hjem eller kontor. Den usædvanlige souvenir af ægteskab.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekorationer til hjemmet og hurtig levering.
   Bryllupsgave er ikke kun brude
bronzefigur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af verdens smukkeste bryllupsfigur med nygifte hænder i livsstørrelse, når man sætter vielsesringen på ægtefælles finger. Perfekt romantisk bryllupsgave til par.

Materiale:
Bryllupsfigur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.                       Dimensioner:

Vægt:  978 g,   Højde: 35,00 cm,
Bredde: 13,00 cm,   Dybde:  9,00 cm

Veronese
bryllupsgaver

   Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik bryllupsgave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en usædvenlig pynt - dame i en brudekjole figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.

   Veronese figurer til stuen fungerer meget godt som unikke og billige romantiske gaver eller bryllupsgaver. Vi anbefaler især de smukke riddere figurer fra forskellige historiske perioder, for eksempel meget realistiske Vikinger figurer.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Elegant bryllupsfigur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk bryllupsgave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

romantisk gave til hende

bryllupsfigur

elegant bryllupsfigur

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij