CIGARETETUI BEDSTE PRISER | Små gave til manden.

Varenummer: CA8B/4
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
69,00 DKK
CIGARETETUI BEDSTE PRISER | Små gave til manden. Super cigaretetui metal i laveste pris. Krom poleret cigaret tilfældet for 20 filter cigaretter i den sædvanlige længde (king-size) med en smuk indretning. En cigaretetui er et stilfuldt tilbehør til cigaret ryger. Cigaretter selv fordømt finde det beskyttelse mod skader. I cigaret bokse tager normalt en hel kasse med cigaretter plads. Cigaretetuier er tilgængelige i forskellige versioner og for forskellige pakkestørrelser. Selv en person, der er generet af advarslen påpege cigaret, der ofte bruges et attraktivt og stabilt etui eller en ædel og praktisk cigaretetui. Cigaret indehaveren stadig emmer af en vis charme og et strejf eksklusivitet.
Cigaretten spids er også kompatible med forskellige cigaretholder filter. Klassisk cigaretetui metal med lighter. Hvis du er en aktiv ryger, en cigaretetui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Dette produkt forhindrer det, og beskytter dine smøger!Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold.
Den er udstyret med en stærk og robust rustfri krop dekoreret med en ørn motiv. Indvendigt kan sagen holde op til 20 cigaretter, der er holdt nede af en metal fjeder arm. Moderigtigt, holdbar og elegant. Metal finish og holder på indersiden.
♥ Hvis synes du det kunne være en god cigaretetui bedste priser, bestil små gave til manden i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥Dobbeltsidet cigaret holder (20 stk)  Dimension: 10,5cm x 8,6cm,   Vægt: 65 g
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige cigaretetui bedste priser, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij