CIGARETETUI BILLIG. Flerfarvede metal cigaretetui med ørne. Kun 99 kr

Varenummer: 5-9503
VÆLG MODEL:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK

Flerfarvede metal cigaretetui med ørne

  En smuk metal cigaretetui  til 9 cm lang 20 cigaretter med billedet af en ørne. Fire mønstre at vælge imellem. Hurtig levering på alle produkter under 100kr. I modsætning som i konventionelle papkasser, cigaretter kan hverken bøje eller bryde i dette tilfælde. Men det er ikke kun robust og funktionel, men også meget smuk. Indenfor sig cigaretter er holdes med et elastikgummibånd. Et godt forslag til en fin og original gave.

Rummer 20 stk standard cigaretter
Metal med billeder af ørne
Dimensioner: 9,40 x 8,80 cm x 1,20 cm
Gummibånd holde cigaretter.
   Hvis du kan lide vores metal cigaretetui billig, bestil smuk cigaretetui metal i dag og glem ikke at vælge model på cigaretetui. Koster kun 99 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger. Husk, at ikke altid billige gave skal være trivielt. Denne cigaretetui er helt sikkert er en god forslag for en unik gave.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive cigaretetui billig, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij