Cigaretetui metal

Metal cigaretetuier

Metal cigaretetuier til lange og korte cigaretter

   Her finder du stor udvalg af alle typer cigaretetui metal til alle cigaret størrelser. Cigaretetuier til 10 og 20 stk cigar, cigaretter og hjemmerullede cigaretter.
Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris og hurtig levering.

Cigaretetui metal som gave

cigaretetuier   Tyske cigaretetuier er synonym med enkelt og ærligt design og kvalitet af højeste standard. En rigtig mand bruger metal- eller lædercigaretter, fordi dette indikerer hans stil og god smag.
Søger du en god personlig gave til ham? Du skal vide, at Maxgaver er en af de mest solgte cigaretetuier lavet af metal, og der er en god grund for dig til at drage fordel af det.

   Her på Maxgaver har du fundet stort udvalg af gode gaveideer til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige og praktiske gaveide. Metal cigaretetui er også et fremragende produkt, der kan bruges som en gave til både mænd og kvinder. Specielt ofte købt som en personlig gave til far.

   En særlig eksklusiv gaveide, der kan imødekomme enhver mans behov, vil helt sikkert være en forgyldt cigareteti. Vi har flere modeller med forskellige indgraveringer. Ideelt egnet som valentinsgave til kæresten, fødselsdagsgave til til kollega og endda som julegave til far og mor.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij