VALENTINES GAVE IDE. Metal cigaretetui med graveret forelsket par

Varenummer: 907NM16
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Metal cigaretetui med graveret forelsket par

VALENTINES GAVE  Slanke og smuk cigaretetui metal dekoreret med en gravering, der viser et par i kærlighed, en kvinde og en mand, der vender mod hinanden. Perfekt gave til en aktiv rygeren kvinder, der vil appellere til af de mest krævende kvinde. Unægtelig ikke kan gå glip af cigaretetui i din håndtaske. Den smukkeste etui lavet med sådanne kunstfærdighed. Uden tvivl det ville være en god idé til en lille gave til kvinder.

   Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Tyske cigaretetui metal og kunstlæder, lakeret i brun, lavet i Tyskland selskab STOLL GmbH. Indvendigt kan rummer op til 18 stk standard cigaretter, der er holdt nede af en gummibånd.

Producent:  VOM HOFE manufaktur
Rummer:
18 stk King Size cigaretter 85mm
Rustfrit stål, forniklet
Farve: stål.
Den ydre dimension:
9,00 x 8,10 x 1,40cm
To metal fjeder arm

   Vi kan ikke benægte, at en cigaretter er en dårlig vane. Men på grund af tilfredshed og afslapning det bringer, mange mennesker køber dem. Et af de mest populære cigaret tilbehør er cigaretetuier. Denne type tilbehør er beregnet til at holde cigaretter for at forhindre dem i at blive beskadiget.  Hvis synes du det kunne være en god forslag til en unik og billig valentines gave ide, bestil smuk cigaret etui metal dekoreret med hjerte i dag.

   Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Bedste cigaretetui metal
kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billig valentines gave ide, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij