DAME PELS HJEMMESKO. Lækre rød pels tøfler i laveste pris, kun 139 kr

Varenummer: XG11-CE
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

PELS TØFLER DAME

   Lækre rød slippers i laveste pris. Lækre tøfler, lette at tage på, kun med høj kvalitet materialer. Meget let, varm og komfortabel walking. Hele foden er i kontakt med uld på stof. Det øverste lag af praktisk øko-læder og fluffy stof. Perfekt små gave til hende. Sål i form af kile, 2,5 cm høj, fra den såkaldte Styrogum. Modellen fås i størrelserne 36-41.
De er fantastiske at have på og moderigtige. Pels tøfler, der kan øge tiltrækningen af hele dit outfit.

Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

pels slippers

   Pels slippers er blødere og rarere ved foden end andre sko, netop fordi de skal bruges indendørs og holder fødderne varme, samtidig med at de er meget behagelige at have på. Vi har noget for enhver smag og stil.
   Vi tilbyder også et stort udvalg af uld tøfler og filt støvler til vintermånederne til kvinder, som er behagelige og sunde for fødderne.

   Bestil dame hjemmesko i dag og husk at vælge størrelse.  Køb skøn at have på slippers til damer på nettet – Find et par lune og behagelige rød pels hjemmesko til kvinder online på Maxgaver.dk
       Du kan valgt lignende hvid
hvide slippers med pels.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Pels slippers kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige dame hjemmesko, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij