DRAGE FIGUR | Skulptur af Steampunk ur med drage.

Varenummer: 77279
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
1199,00 DKK
DRAGE FIGUR | Smuk skulptur af Steampunk stil. Ur med drage. Denne fantastiske bord ur kombinerer et middelalderligt drage design med en science fantasy Steampunk stil. Fabelagtig i udseende og kvalitet. Også rimelig i vægt.
Klaret af koldstøbt polyresin og belagt med bronse, uret har en smuk metallisk bronzefinish med håndmalede accenter for at vise den utrolige detaljer. Urværket i midten af uret ansigt, såvel som kvartsbevægelsen er drives af et enkelt AA-batteri (medfølger ikke).
Uret tilføjer en vidunderlig, lunefuld antikke accent til ethvert værelse, og gør en god gave til Steampunk entusiaster og drage elskere. Perfekt til gaver og boligindretning.
Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:
Vægt: ca. 0,60kg,    Højde: 23,00 cm,   Bredde: 13,00 cm,   Dybde:  8,00 cm
♥ Hvis synes du det kunne være en gode forslag for julegave ide, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk Steampunk drage figur med ur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. ♥
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv, billig drage figur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

Ur med drage

skulptur af Steampunk, julegave ide

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij