EKSKLUSIVE GAVER. Figur af siddende Themis. Gave til nyuddannet

Varenummer: 75268
Tilgængelighed: PÅ LAGER
549,00 DKK

Figur af siddende Themis. Gave til nyuddannet

    Denne figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Ankommer i en blå dekorative boks og flamingo isolering, lavet i høj kvalitet polystone med bronze belagt. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé ! Smuk figur i bedste pris på nettet. Leder du efter en god gave til ham og hende? Vi har anderledes gaver. Her finder du har masser af forslag til, hvad du kan give ham/hende.

   "Retfærdighed" er et klassisk billede, der findes mange steder, fordi retfærdighed er næsten et universelt begreb, der kan findes i enhver kultur. Den smukke statue af retfærdighedens gudinde er en trofast og enkel repræsentation af denne næsten universelle konstant. En sådan repræsentation af Gudinde Justitia kommer imidlertid fra romertiden, hvor for første gang dette klassiske billede af retfærdighed blev vedtaget. Siden den tid forblev hun har været personificering af retfærdighed.

   Denne figur skildrer en simpel kvinde i en flydende kjole. Har blindefoldede øjne, en balancevægt i sin højre hånd og et dobbeltkantet sværd i venstre. Bind for øjnene er et symbol på dette, hvordan retfærdighed skal være objektiv, mens vægten viser, hvordan retfærdighed skal måle arguments styrker for og imod. Sværdet repræsenterer beføjelser til grund og retfærdighed, der kan bruges mod enhver til at reparere enhver uretfærdighed. I betragtning af sin oprindelse er Justita Gudinden en perfekt dekoration for advokatfirmaer eller steder hvor lov og retfærdighed praktiseres eller hvor som helst, hvilket fremmer fordelene ved upartisk retfærdighed og grund.

Veronese figurer er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  1100 g,    Højde: 17,00 cm,
Bredde: 11,00 cm,   Dybde:  11,00 cm

   Hvis du kan lide vores figurer til eksklusive gaver, bestil smuk figur af siddende Themis i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem. Et meget stort udvalg af fine dekorative figurer til dit hjem kan du finde her: Veronese skulpturer

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til gave til nyuddannet og ekspres levering.
   Billige gaver er ikke kun fine figurer til bolig dekoration fra Veronese. Find også indesko dame, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en skønne og billige uld hjemmesko til ældre.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Themis figur
kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige eksklusive gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

figurer til bolig dekoration

gave til nyuddannet

gave til nyuddannet

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij