Elektrisk og Benzinlighter med Eksotisk Gravering af et Tigerhoved

Varenummer: 4-7002/3
Tilgængelighed: PÅ LAGER
249,00 DKK

Utroligt smukke lighter 2 i 1 Elektrisk og Benzin med Tigerhoved

Opgrader din stil med vores elegante 2 i 1 elektriske og benzinlighter med en eksotisk gravering af et tigerhoved. Denne utroligt smukke lighter er ikke kun et praktisk redskab, men også et luksuriøst tilbehør, der vil imponere enhver.

Vores lighter sæt består af en termisk elektrisk lighter og en benzinlighter, samt en cigaretholder og et ladekabel, alt sammen pakket ind i en udsøgt metal gaveæske. Den skinnende stålguldmetaltype ramme og fjederlågsgrebet giver et elegant udseende og en behagelig følelse.


Benzinlighteren i dette sæt er af høj kvalitet med funktioner som stabil flamme, lang levetid og kraftig flint, som kan justeres for optimal ydeevne. Den elektroniske lighter har et topunktskredsløb for øget levetid og effektivitet, drevet af et genopladeligt lithiumbatteri gennem et medfølgende kabel.

Cigaretholderen, lavet af gennemsigtigt glas, komprimerer og leder røgen godt, og cigaretpinden har et elegant design, der fuldender ethvert look. Dette lighter sæt er ikke kun en praktisk samling, men også et personligt luksustilbehør eller en særlig gave til en elsket - en perfekt kombination af stil og funktionalitet.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Elektrisk og benzin lighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billig elektrisk lighter, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij