FARS DAG GAVE. Miniature af smuk Wojciech Kossak maleri

Varenummer: 261-6007
Tilgængelighed: PÅ LAGER
189,00 DKK

Kopi af et berømt maleri i lille format

   Miniature af smuk og kendte maleri i ramme og staffeli. Fremragende miniature fra samling af kunst er inspireret af  "Afgang til jagten i Gödöllö", maleri af Wojciech Kossak, som var en polsk maler og medlem af den berømte Kossak familie af malere og forfattere. Billede i en brun ramme af jagt tema. Det forestiller en scene af jagt med jagthunde. Den ideel til dekorationer lejlighed hver ridning og jagt entusiaster. Sættet er pakket i gaveæske, hvilket gør det til et attraktivt gave. Du er på det rigtige sted, hvis du har brug for en gave. Skønhed og unik kunst lige ved hånden. Tag et øjeblik til at gennemse, og du er sikker på at finde et særligt tilbud, der appellerer til dine interesser. Da mange af disse malerier er tilgængelige i begrænsede mængder. Sørg for ikke at gå glip af ved at bringe dem hjem i dag!


Producnt: CARMANI, Australien

 Det er din god tid at give den perfekte fars dag gave. Lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk "Afgang til jagten i Gödöllö" - maleri i ramme med staffeli. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris og 100% Tilfredshed!

 Producnt: CARMANI, Australien
Størrelse: ramme - 9,00 x 10,00cm
Vægt: 0,2 kg

Gavepakker af høj kvalitet.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Miniaturemalerier kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig fars dag gave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
Wojciech Kossak tilhørt en ny generation af polske kamp-scene kunstnere påvirket af det arbejde, hans far Juliusz. Han er kendt for skildrer historien om polske væbnede kamp og fremtrædende polske kampene i Central- og Østeuropa mod de udenlandske undertrykkere. Blandt hans mest berømte malerier er Den Racławice Panorama.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij