FEDE JULEGAVER. Charmerende figur af Don Quixote og Sancho Panza

Varenummer: 75196
Tilgængelighed: PÅ LAGER
999,00 DKK

Smuk og meget subtile figur af Don Quixote og Sancho Panza

Giv en gave som er lidt andre end normalt. Figuren er lavet  af høj kvalitet materialer, hvilket gør det holdbart og robust. Overfladen er dækket med en bronze og fået fornødent farve og glans. Var færdig med stor præcision og omhu. Hele kompositionen er meget romantisk og følelsesmæssige.

Den virkelige kunstværk. Don Quixote, hovedpersonen i spanieren Miguel de Cervantes " Don Quixote af la Mancha" og hans væbner er Sancho Panza på sit æsel. Skulpturen er signeret Veronese. Hver detalje er omhyggeligt poleret. Skulpturen er håndmalet. Den er ideel til en gave. Denne smuk statue er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere , men også en eksklusiv gave idé !

 

Dimensioner:
Højde: 36,00 cm,   Bredde: 16,00 cm,
Dybde:  24,00 cm,    Vægt:  ca 3,00 kg,

 

Denne statuette af Don Quixote og Sancho Panza er støbt i polyresin, som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriserede sten additiver, der giver det vægt. Det hele figur er dækket med en høj kvalitet et lag af bronze. Unicorn Studio bruger polysten, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter.

Bronze statue af Don Quixote og Sancho Panza på Plaza de Espana i Madrid, Spanien.
Hvis du kan lide vores fede julegaver, bestil smuk skulptur af Don Quixote og Sancho Panza i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige, fede julegaver af pynt til hjemmet, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij