Fede nøgleringe. Lækker nøglering med vedhæng lille hvidt hund

Varenummer: BRL139
Tilgængelighed: PÅ LAGER
79,00 DKK

Fede nøgleringe - Lækker nøglering med et charmerende lille hvidt hundevenligt vedhæng.

Hvem er bedre til at vogte dine nøgler end denne bedårende hvide hund? Han er som en lille skytsengel, altid klar til at være din følgesvend. Det er dog vigtigt at bemærke, at han ikke er til at træne, men han er stadig den perfekte følgesvend til dine nøgler. Dette søde tilbehør er en fantastisk gave til enhver hundeelsker og tilføjer en charmerende dekoration til din pung, taske, rygsæk eller bil.

Vedhænget er smukt udført i silikoneharpiks og formet som en livlig lille hund. En solid rund ring af rustfrit stål med en diameter på cirka 3 cm bruges til at fastgøre nøglerne. Alle metaldele, der anvendes i fremstillingen af vedhænget, er fremstillet af anti-allergisk rustfrit/surgisk stål. Den samlede længde af nøgleringen er cirka 9 cm. Denne unikke nøglering er ikke kun et praktisk tilbehør, der holder styr på dine nøgler, men også en stilfuld og unik gave, der helt sikkert vil glæde enhver modtager. Den hvide hund venter utålmodigt på sin nye ejer.

• Farve: Hvid
• Materiale: Silikone-harpiks
• Størrelse på hund: Cirka 3,2 x 4,5 cm

Fremstillet af materialer af høj kvalitet, dette produkt er holdbart og designet til langvarig brug. Det organiserer dine nøgler på en elegant måde og er en smuk tilføjelse til tasken, pungen, rygsækken, bilen, og meget mere.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du se vores kæmpe udvalg med andre meget flotte juletræ dekorationer og gaver.  Vi har også mange andre smukke og billige produkter til at dekorere dit hjem. Du kan købe f.eks. en af ​​de mange smukke Veronesiske figurer til at dekorere en hylde eller væg i stuen eller smukke polske julekugler i glas til julepynt. I vores tilbud finder du også et meget stort udvalg af hjemmesko til kvinder, mænd og børn.

Juletræssæt med grønne julekugler

Juletræssæt med grønne julekugler

Julekugler figurer. Glas Cocker Spaniel

Julekugler figurer.
Glas Cocker Spaniel

En gravhund på et juletræ

En gravhund på et juletræ?
Hvorfor ikke

Julekugler plastik i lilla

Julekugler plastik i lilla

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Fede
nøglering med hund kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billig nøglering med hund, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij