FIGURER OG DEKORATION. Barok kaminur støttet af to stærke mænd

Varenummer: 76007
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
1359,00 DKK

Barok kaminur støttet af to  stærke mænd!

   Stærke mænd, der bærer skib med kaminur. Denne ur er et fint udformet, meget detaljeret kunstværk fra Veronese kollektionen. Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af ​​dette fantastiske bordur.
Ur er støbt i polystone, der består af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriseret sten additiver, der giver det ekstra vægt og en porcelæn eller "stenlignende" føler. Polystone er meget slidstærkt og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Unicorn Studio bruger polystone, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter.

   Denne kaminur er en effektiv måde at markere passagen på timer, er indrettet med bemærkelsesværdigt design og har et indbydende udseende og en smuk form, der gør det til et godt udstillingsstykke og et fantastisk kunstværk. Er også håndmalet, hvilket har et højere niveau af fine detaljer. Batterier sælges separat.
Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til kaminur og hurtig levering.

kaminur

   Kaminuret er mere end bare en ur. Det er også en fænomenal udsmykning, en der får øjnene og gnister interessen for alle, der ser det, og det gør det til et godt stykke at fremhæve fremtrædende i din egen boligindretning. Dette smukke barok kaminur er perfekt til at dekorere kontor og advokatkontor eller som gave til chefen, der skal bære byrden og ansvaret for virksomhedens succes.

   Veronese figurer ser godt ud i interiører i klassike stilen fra 1950erne eller 60erne, såvel som i interiører, der er stiliseret som moderne. Figurer harmoniser perfekt med klassiske møbler fra velkendte designere samt moderne møbler i minimalistisk stil.
  Boligindretning er ikke kun møbler. Det er også forskellige former for dekorative elementer, som både kan have praktiske formål som vaser, skåle, opbevaringsæsker, smykkeskrin og vægur eller fade og skåle til boligen.
   Sandsynligvis smag kan ikke diskuteres, så indrette sit hjem og sin bolig efter dine egne følelser og smag og ikke efter hvad andre mener.

Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Højde: 29,00 cm,   Bredde: 28,00 cm,
Dybde:  13,00 cm,   Vægt:   2,13 kg,
Ingen batterier i sættet.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig kaminur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij