FILT HJEMMESKO TIL KVINDER, i grå med uld foer og broderi. Kun 129 kr

Varenummer: FK-4078
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
129,00 DKK

FILT HJEMMESKO TIL KVINDER | Har du problemer med kolde fødder og gåsehud og hvis du leder efter billige hjemmesko til kvinder tilbud online? Så er løsningen et par filt hjemmesko i grå med ægte uld foer og med en stor, hvid broderi i form af en snefnug. Disse kvinders hjemmesko har gummisål med en lille kile. Hjemmesko til kvinder er dejlig, lune, varme og meget billig. Filt hjemmesko er åndbart og nem at holde. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt : kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.
Når du endelig kommer hjem efter en lang dag og smider dine sko, kan du slappe af i lækre hjemmesko. Hjemmesko af filt med uld foer er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning.

Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende varme filt hjemmesko til kvinder, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 129 kroner. Perfekte forslag til dig selv, din mor, søster eller veninde. Du vil ikke finde lignende tøfler til en lavere pris. Dette er en unik mulighed for en lille gave af god kvalitet, der opkræver ikke dit budget.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige filt hjemmesko til kvinder
, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og til en gave til nogen.

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij