FILT SUTSKO. Billige hjemmesko filt med uldfor til damer

Varenummer: FD30
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

Billige hjemmesko filt med uldfor til damer

   Vi tilbyder vidunder varme filt hjemmesko med naturlig uld på midten til selvforkælelse. Filt er lavet af 100% naturlige merino uld. Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at filthjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. Filt sutsko til kvinder er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til kvinder og piger i alle aldre, der sikrer dine fødders trivsel hele dagen lang. Filtede sutsko med uld indersål er komfortabelt forslag til kvinder og piger i alle aldre, der sikrer dine fødders trivsel hele dagen lang. Standard størrelser til kvinder fra 36 til 41.

   Hvis du ikke ved hvordan man kan købe en god gave billig, skal du bruge vores tilbud og vælge disse varme, filt sutsko til kvinder. Hvis synes du det kunne være en god, billige og bedste gave, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil hjemmesko i dag. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Det vil være en gave, der vil helt sikkert blive husket i lang tid og kan være en perfekte, personlige fødselsdagsgave til din mor, søster eller din kone.

   Vores uld, hvorfra vi gøre produkter er 100% EKO! Vi garanterer, at vores uld er 100% naturlige ( uden nogen tilblandinger akryl og andre kunstige tilsætningsstoffer ).

Dette er ikke vores eneste tilbud. Hvis du føler dig utilfreds, tag et øjeblik og så se her, hvor du vil finde andre modeller filt hjemmesko til kvinder.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Filt sutsko til kvinder kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige filt sutsko til kvinder, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij