FILTSUTSKO | Filthjemmesko i laveste pris.

Varenummer: PFH2
VÆLG STØRRELSE:
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
169,00 DKK

FILTSUTSKO | Filthjemmesko i laveste pris. En af de mest efterspurgte former for hjemmesko, er meget billige og populære. Meget lette og behagelige hjemmesko filt i grå på gummi skridsikker sål og indenfor er foret med en svamp og et delikat materiale. Gummibåndet giver dig mulighed for at justere hjemmesko til hver fod. Den lave pris borer ikke i lommen og giver dig mulighed for at købe mere end et par. De er perfekte til ældre mennesker. Køb nu og du vil helt sikkert være tilfreds!
Filt hjemmesko er åndbart og nem at holde. Filt transporterer fugt til ydersiden og dermed holder foden tør. De særlige egenskaber af filt: kulde-resistente, varme og fugt -resistent, sørge for et sundt fod miljø.

De er simpelthen en af de bedste filt sutsko, du kan få, og garanterer tilfredshed for både mænd og kvinder, fordi de samme kan købes i mindre størrelser (op til 41) her: HJEMMESKO DAME FILT
Du kan gør en god handel ved at købe disse fremragende filtsutsko, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Meget billige og koster kun 169 kroner. Perfekte forslag for hver årstid til dig selv, din bedstefar, far, bror eller mand. Når du endelig kommer hjem efter en lang dag og smider dine sutsko, kan du slappe af i lækre hjemmesko. Hjemmesko af filt er lig med hygge, komfort, varme fødder og afslapning. Meget lys, filt hjemmesko i grå på en gummisål er helt uundværlige, når det er koldt.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, eksklusive, billige filtsutsko herre, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]