FILTSUTSKO HERRE. Gave til ham, hjemmesko med filtsål og gumisål

Varenummer: FH9
VÆLG STØRRELSE:
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
VÆLG SÅL:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  109,00 DKK

  filtsutsko i store størrelser 48

  Gave til ham

      Mænds mørkeblå tøfler uden hæl med filtsål og gumisål til at vælge imellem. Super pris, kun 109 kr. Vores filtsutsko i store størrelser (41-48) er lavet af 100% naturlige merino uld. Ulden er også karakteriseret ved fugt optagelses egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Hjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at filthjemmesko er behagelige og bløde ved berøring.
     Herre filt sutsko er et moderne, komfortabelt og varmt forslag til en mand og en dreng i alle aldre. Nogen mener det er svært at købe god gave til en fyr. Det synes vi ikke det er. Bare se på for Maxgaver.dk Her finder du de perfekte gaver til herrer. Standard størrelser til herrer fra 41 til 48.

     Måske en nyttig og personlig gave skal være et par nye fede hjemmesko? Især mænd er vilde med det praktiske og gode fodtøj, og alle har brug for sutsko.
  Stort set alle mænd bruger hjemmesko, så det vil være en dejlig praktisk gave som manden kan bruge i hverdagen. Det er samtidig en god personlig ting, for hvis du er afslappet og tilpas i dit tøj, bliver du automatisk lidt mere glad, og en flot filt hjemmesko giver et helt andet udtryk.

     Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til hjemmesko filt og ekspres levering.
     Billig gave til ham er ikke kun hjemmesko mænd filt. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere, køb en billige sandaler til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaven til bedstefar.

  fars dag gave ideer

  SUTSKO HERRE

  hjemmesko mænd filt

  Hvis synes du det kunne være god ideer til gaver, bestil filtsutsko herre i dag og husk at vælge størrelse. Dette er langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

     I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder stormlightere og elektriske USB lightere, lightere med stærk tre - fire flammer til cigaretter, cigarer og billige pibelightere.
     Selvfølgelig kan gså være et godt alternativ til gaver til far i form af filtede hjemmesko være at købe for eksempel smuk cigaretetui eller stormlighter fra vores store tilbud.

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Hjemmesko i filt kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige mørkeblå sutsko herre, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij