PERSONLIG GAVE TIL HENDE. Smuk, orange ægte læder cigaretetui VH

Varenummer: 520GL64
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
269,00 DKK

Smuk, orange ægte læder cigaretetui VH

   Lavet af høj kvalitet metal og appelsin rust ægte læder. Denne etui er fuldt fremstillet i Tyskland. Den hårde fiber korpus er foret med en stiv læder ansøgning og metaldele.
   Store haptikker, overflade føler. Under henvisning til den slidstærk kvalitet meget god pris-ydelsesforhold. Også en vidunderlig gave til hver cigaret ryger med stil.
   Hvis du er en aktiv ryger, en cigaret etui er en nødvendighed! Cigaretter altid blive knust i lommen, hvis du kører rundt. Løs tobak får rundt over det hele. Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Indvendigt kan rummer op til 18 stk standard cigaretter, der er holdt nede af en gummibånd.


Producent: VH Tyskland
- Rummer 18 stk (KingSize 85mm) standard cigaretter
- Naturlæder, glat
- Farve: appelsin rust
- Interiør og kanter i guldfarve
- Mål: 9,60 x 8,30 x 2,20 cm,
- Gummibånd holde cigaretter

www cigaretetui dk


Besøg vores hjemmeside butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris og hurtig levering.

Eksklusiv cigaretetui læder som den bedste gave til mor

   Tyske cigaretetuier er synonym med enkelt og ærligt design og kvalitet af højeste standard. En rigtig mand bruger metal- eller lædercigaretter, fordi dette indikerer hans stil og god smag.
Søger du en god personlig gave til hende? Du skal vide, at Maxgaver er en af de mest solgte cigaretetuier lavet af metal, og der er en god grund for dig til at drage fordel af det.
   Her på Maxgaver har du fundet stort udvalg af den bedste gave til mænd i alle aldre, hvor du finder både den personlige og praktiske gaveide. Læder cigaretetui er også et fremragende produkt, der kan bruges som en gave til både mænd og kvinder. Specielt ofte købt som personlige gaver til mødre.

   En særlig eksklusiv gaveide, der kan imødekomme enhver mans behov, vil helt sikkert være en forgyldt cigareteti. Vi har flere modeller med forskellige indgraveringer. Ideelt egnet som personlig julegave til mor, 40 års fødselsdagsgave til hende, gave mor 30 år og endda som fødselsdagsgave til moster.
   Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik og billig personlig gave til hende, bestil smuk cigaretetui læder i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Rygning er usundt, men hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billig personlig gave til hende, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij