FØDSELSDAGSGAVER TIL HAM | Forgyld Vikingeskib.

Varenummer: 122-0244
Tilgængelighed: PÅ LAGER
389,00 DKK
FØDSELSDAGSGAVER TIL HAM | Forgyld Vikingeskib. En af ​​de smukkeste, fænomenalt smukke miniature fra samlingen af ​​Swarovski. Gode gaveideer til alle vikinge fans. Blandt vores udvalg af gaver kan du finde billige men god kvalitet anderledes ting, der både er billige og vil blive husket. Vi foreslå meget flotte, møjsommeligt indrettede en lille skib med enogtyve Swarovski krystaller lavet af metal og forgyldt med 24 karat guld. Ideel til små, men i stil original gave. Hele er smuk og solidt konstrueret. De smukke Swarovski krystaller glimter i lyset af solen eller en lampe. Kunstfærdigt dekoreret af vikingeskib model er sikker på at tiltrække kendere og vikingeskibe fans.
Producent: Union Crystal, Tyskland
Antallet af krystaller: 21
Materiale: metal belagt 24 karat guld

Dimensioner:
10,5cm  x  10,8cm
Vægt: 10 g

Pakke: farve æske
   Hvis synes du det kunne være billige, små fødselsdagsgaver til ham, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en smuk, guldbelagt model af vikingeskib i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Det er en af ​​de smukkeste miniaturer fra samlingen af ​​Swarovski og koster kun 389 kroner. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. Vi giver øjeblikkelig levering. Du bestiller i dag, vi sender i dag.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig fødselsdagsgaver til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij