FØDSELSDAGSGAVER TIL MÆND. Billige læder hjemmesko herre. Kun 99 kr

Varenummer: S130
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
99,00 DKK

FØDSELSDAGSGAVER TIL MÆND | Læder hjemmesko herre. Er din mand, far eller bedstefar har sveder  fødder ? I vores læder hjemmesko til mænd, bliver fødderne let ventileret. Sort-brun Læder hjemmesko mænd med åben tå. Svede fødder være en plage. Vores hjemmesko er en kur for sveder fødder. De komfortable hjemmesko i naturligt materiale vil være en daglig luksus for de mest krævende.
Praktisk og dejlig mænds læder hjemmesko med traditionelle design. Hele foden er i kontakt med ruskind. Det øverste lag er fremstillet af naturlige læder. Uden hælkappe med skridsikker kileformet gummisål en højde på 1,0 cm. Hjemmesko er den perfekte til din mand, far eller bedstefar. All-naturlig læder er nem at rengøre, robust og kombineret med den rigtige foring meget isolerende, men alligevel åndbar. Du kan bære læder tøfler i enhver form eller mode og stadig vises korrekt klædt.
Føl dig behagelig og afslappet, mens du bærer vores kvalitets kvinders læder hjemmesko. Uanset hvilken stil af tøfler du leder efter, er du forpligtet til at finde kvindernes læder sutsko, der passer til dig i vores kollektion. Alle vores hjemmesko er lavet af eksperter til tøflerne, der har arbejdet kontinuerligt for at perfektere deres håndværk. Vores damer læder tøfler er lavet i forskellige designs for at sikre, at du finder den farve og stil, som dit ønske.
Disse lette og komfortable endeløse lædertøfler er dine fødders perfekte følgesvend omkring huset. Jeg ved ikke om dig, men når jeg kommer hjem efter en travl dag, er det første, jeg vil gøre, at komme ud af mine sko og glide mine fødder ind i mit hjem læder hjemmesko. Denne læder tøfler er et naturligt element, som du kan bære hjemme sammen med en pyjamas, shorts eller endda dine boksere eller andre underbeklædningsgenstande. De er også så lette, de passer nemt ind i din bærbare taske, taske eller rygsæk til at tage med til en vens hus. Så du kan lade dine fødder trække vejret i afslappet komfort, hvor som helst du går.

Indvendig længde i cm ca:       Str. 41 = 26,5cm,       Str. 42 = 27,0cm,       Str. 43 = 27,5cm,       Str. 44 = 27,9cm,       Str. 45 = 28,0cm,       Str. 46 = 30.0cm
♥ Hvis synes du det kunne være en god, billig fødselsdagsgaver til mænd, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil komfortable hjemmesko i dag og glem ikke at vælge den størrelse. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Vil det være de bedste afgørelse du nogensinde har lave. Hjemmesko koster kun 99 kroner. Denne pris er en enestående mulighed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få fingre en små gave til en speciel person i dit liv. ♥ Hvis vi taler fodtøj, er der en god chance for, at vi taler sko og hjemmesko fremstillet af læder. Derfor, at Maxgaver.dk tilbyder en bred vifte af tøfler fremstillet af forskellige former for læder. Det anbefales at købe disse hjemmesko i den sædvanlige størrelse.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige fødselsdagsgaver til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij