GAVE ET ÅR | Forgyld flaske til din baby.

Varenummer: 122-0216
Tilgængelighed: PÅ LAGER
119,00 DKK
GAVE ET ÅR | Forgyld flaske til din baby. Smuk flaske til din baby med Swarovski krystaller. Kunstfærdigt dekoreret med frøen figur er sikker på at tiltrække kendere kigge Swarovski værker. Opmærksomhed på detaljer og en lang tradition gør hver figur er en slags lille kunstværk. Den rigdom af mønstre inspireret til at indsamle ekstraordinære samling figurer dekoreret med Swarovski krystaller. Æstetisk kasse gøre det mere attraktivt figur som en gave.
Superb finish med denne prydende figur. Denne krystal figur skinner, i klar krystal vil tilføje skønhed og pragt til ethvert hjørne af dit hjem. Placer gave et år på din kommode, eller perfekt tilskud til din mantelpiece. Figur er et helt smukt prydende stykke, som du simpelthen ikke vil være uden! Det er den perfekte tilføjelse til din figursamling. Dette tidløse og romantiske design udstråler skønheden.Producent: Union Crystal, Tyskland
Antallet af krystaller: 6
Materiale: metal belagt 24 karat guld
Dimensioner: 8,5cm x 4,0cm
Vægt: 5 g
Pakke: farve æske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig gave et år, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij