GAVE TIL BRYLLUP | Dekorative opbevaring smykker.

Varenummer: 10096
Tilgængelighed: PÅ LAGER
499,00 DKK
GAVE TIL BRYLLUP | Dekorative opbevaring smykker. Enestående skrin. Smuk og unik gave til bryllup. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Smukke smykker er værd at beskytte mod skader. Hvis vi opbevarer dem på en korrekt måde, vil de tjene os i god stand i mange år. Hvad er den perfekte sted til at opbevare smykker? Skrinene er polstrede med blød satineret materiale for at forhindre ridser på fine gulde smykker, forebygge ædelstene beskadigelse og andre mekaniske skader. Desuden, når vi placerer smykker i et skrin, vil vi altid have dem ved hånden. Når vi beslutter sig til at opbevare smykker på den måde, vil problemet med den tabte ørering eller udredte fine halskæde forsvinde.
Opbevaring af smykker på en flot måde beskytter dem også mod snavs og tilfældig kontakt med udvendige faktorer som kunne negativt påvirke deres udseende. Desuden er et eksklusivt, tilpasset til interiøret skrin en fremragende måde til at fremhæve rummets enestående karakter og understrege dets skønhed.Ethvert individ designs er ophavsretligt beskyttet af Veronese. Gave boxed og omhyggeligt beskyttet i polystyren indvendig emballage. Hver brik er inspiceres før forsendelse.
Materiale: støbekoldt (en type af ler, støbning) dække af bronze pulver, hånd maleri.
Dimensioner:       Vægt:  693 g,
Højde: 10,50 cm,           Bredde: 15,50 cm,     Dybde:  12,00 cm
Opgive stereotyper om romantiske gaver. I stedet for blot at forære kvinden i dit liv en søde sager, vi inviterer du til vores butik med masse smuk gave til bryllup, f.eks dekorative opbevaring smykker.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig gave til bryllup, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij