GAVE TIL FAR. Smuk og robust metal jet lighter i mørkegrå

Varenummer: 316-1-03
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Smuk og robust metal jet lighter i mørkegrå

   En vægtig alligevel robust lighter i poleret grafitgrå finish. Piezo tænding betyder ingen batterier eller flint påkrævet. Ved tænding lighter udsender to blå vindtæt justerbare jet flammer. Genopfyldelig med standard butangas montering på basen. Denne lettere kommer i en Honest gaveæske. Honest jet flamme lighter er en moderne skriftsnittet vindtæt stormlighter egnet til belysning dine foretrukne cigaretter eller cigarer. Det er solid chunky mekanisme er nem at bruge og behagelig at holde, og vinduet brændsel sikrer, at du aldrig vil glemme at udfylde din lighter. Der er meget få lightere i dag, der giver dig et vindue, og efter vores mening skal være på hver lighter. Som med alle de Ærlig lighter rækkevidde det er godt færdig med en byggekvalitet, som er let sammenlignes med lightere med en væsentlig højere pris.

   Hvis synes du det kunne være en billige gave til far, det lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil en super lighter i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror, Køb denne fantastisk, elegant gas lighter til en god pris,  er funktionel og let at bruge.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk, eksklusiv og billig gave til far, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij