GAVE TIL HAM | Enestående figur af Hippokrates.

Varenummer: 76078
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
749,00 DKK
GAVE TIL HAM | Enestående figur af Hippokrates. Har du brug for idéer til hvad du skal give gave til nyuddannet læge? Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum og på en læge kontor. En unik kollektion lavet med sans for den mindste detalje. Enestående kortlægning detalje, stor til original gave. Ideel dekoration til en stiliseret  indre. Figurer fra indsamling af Veronese er lavet af harpiks konglomerat  blanding af formalet sten.
I den første fase af figurer er belagt bronze, derefter patineret. I kocowym etape bliver smuk ved manuelt at male og aftørring. Alle produkter er markeret med varemærke. Store emner er også tapede fløj. Veronese produkter er af en meget høj kvalitet, og opmærksomhed på detaljer.
Indsamling af figurer Veronese er en ideel udsmykning af stiliseret interiør. Toned kolorystka og dominans bronze farveblandinger meget godt med de indvendige stiliserede løsrivelsesfraktioner og giver charme til moderne design kombineret med naturlige finer elementer. Når du køber produkter Veronese fra os, du få garantier originalitet af varerne, hvert produkt er i den originale emballage og signeret varemærke.


 
Dimensioner:     Højde: 32,00  cm,     Bredde: 14,50 cm,     Dybde:  7,50 cm,     Vægt:   1,17 kg,
♥ Hvis du kan lide vores gave til ham, bestil smuk Hippokrates figur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror ♥  Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gave til ham, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Hippókrates (460 – mellem 375 år f. Kr.) var en græsk læge hvis navn har nydt en helt usædvanlig berømmelse i lægekunstens historie. Derfor har han fået betegnelsen ”Lægekunstens Fader”.Den hippokratiske ed - indsendt af læger i oldtiden. Er den første kendte nedskrivning af etiske og kollegiale regler for læger og lægegerning. Det indeholdt det grundlæggende af dagens medicinske etik.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij