GAVE TIL MAND. To-brændere lighter til cigarer med cigar bor

Varenummer: 171-2-03
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
199,00 DKK

To-brændere lighter til cigarer med cigar bor

    Lighter har et lille vindue i siden, der viser hvor meget gas der er på lighteren. En fremragende ide til en gave til herre. En original æske sammen med lighter. Jet cigarlighter har et moderne udseende uden at omdirigere alt for langt fra de traditionelle lettere design til en ren og sofistikeret look. Du skal blot trykke tændingen i en enkelt handling, og støvhætten åbner for at afsløre en dobbelt jet flamme. Den doble jet flamme hjælper med at opnå et bedre lys på premium cigarer, som du er i stand til at tænde hele spids med det samme og dermed undgå cigar brænder ujævnt.

At være vindtæt, mere intens og mere kontrollerbare end en klassisk flamme hjælper også opnå en hurtigere pænere lys. Men det stopper ikke der, da der er også en skjult cigar dorn bygget i nedenunder og den hellige gral!
Meget få lightere i dag har gas niveau vinduer, så du kan se, hvor meget gas der er tilbage i tanken! Der er ikke noget værre end at trække ud af din favorit lighter i virksomheden for at finde det ikke let fører dig at låne en clipper fra fyren ved siden af ​​dig!

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til stormlighter til cigarer og ekspreslevering.
   Billig gave til ham er ikke kun lighter med cigar bor. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

* Højde: 66mm

* Bredde: 36mm

* Tænding: Elektronisk

* Brændstof: Gas

* Flamme: Dual Blå Turbo Vindtæt

* Garanti: 2 år

* Gaveæske

fars dag gave ideer


stormlighter

stormlighter til cigarer

   En lighter er et uundværligt redskab til enhver person, der ryger. Takket være en lighter hver ryger kan ryge en cigar, cigaret eler hjemmerul og pibe. Opfindelsen af lighteren gjorde det lige så nemt som at sætte ild til lys. Lightere er forskellige i den opnåede type flamme, vi skelner mellem gløde-lightere, benzin lightere, flamme ligtere og pibelightere. Hvis synes du det kunne være en god idé til en unik gave til mand, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil lighter til cigarer i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.  Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

Andre praktiske og biliige gaver

   Den eneste ret gode idé for mig er at købe varme uld hjemmesko. Personligt kan jeg godt lide varme, og derudover har uldtøfler en positiv effekt på nogle sygdomme.
Vi kan tilbyde gode filt hjemmesko dame, slippers herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som julegave til hende, gode gaver til mænd og endda som julegaveideer til ham.

   En god idé til en praktisk gave er også et lighter eller cigaretetui. Vi har et meget stort udvalg af tilbehør, der er nødvendigt til enhver ryger.
Vi kan tilbyde pibelightere, lightere til cigaretter og cigarer. Vores tyske læder eller metal cigaretetuier imødekommer imidlertid forventningerne til selv de mest krævende.
   Det er vigtigt, at gaven er nyttig og praktisk, ikke tvunget og i sidste øjeblik.

gave til ham


lighter

lighter med cigar bor

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billig gave til mand, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Værd at vide i denne tid. Frister og åbningstider i påsken.
Påskeinfo for private
Påskeinfo for erhverv
Påskeinfo - distribution & produktion

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij