GAVE TIL SØSTER. Dekorativ gave figur af en ballerina i dans

Varenummer: 70317
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK

dekoration til hjemmet

balletdanser figur

julegaver til piger

Dekorativ gave figur af en Ballerina i dans

   Det er lavet af harpiks konglomerat og dækket med et lag af usædvanlig høj kvalitet bronze. Figur tilhører til helt unik samlingen af Veronese figurer. Dette er utvivlsomt en glimrende mulighed for en unik gave til din søster. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i hvert værelse så godt og på kontoret. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave til dine kæreste.

   Veronese figurer ser godt ud i interiører i klassike stilen fra 1950erne eller 60erne, såvel som i interiører, der er stiliseret som moderne. Figurer harmoniser perfekt med klassiske møbler fra velkendte designere samt moderne møbler i minimalistisk stil.
  Boligindretning er ikke kun møbler. Det er også forskellige former for dekorative elementer, som både kan have praktiske formål som vaser, skåle, opbevaringsæsker, smykkeskrin og vægur eller fade og skåle til boligen.
   Sandsynligvis smag kan ikke diskuteres, så indrette sit hjem og sin bolig efter dine egne følelser og smag og ikke efter hvad andre mener.

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til pynteting til hjemmet og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun ballerina figur. Find vores vægpynt, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk figur af rumlig kærlighedsfigur,
to ansigter dukker op fra sten.
   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gave til mormor, blandt andre smykkeopbevaring, bryllupsfigurer, vægdekoration og pynteting til stuen til dekoration til hjemmet.

Materiale: Ballerina figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt:  486 g,
Højde: 27,00 cm,
Bredde: 10,00 cm,
Dybde:  8,00 cm

   Hvis synes du det kunne være en gode forslag for gave til søster, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil smuk figur af et par forelsket alfer i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis din søster er din bedste veninde, og du elsker hende overalt på jorden, du kan besøge Maxgaver og vælge en af de mange gaver, som præsenterer vi vores kunder.

   Du skal se på andre produktkategorier, der også opfylder kriterierne for fødselsdagsgave til ham, julegave til hende eller gave til børn. Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som romantiske gaver til mors dag, gode studentergaver og endda som gaver til bedsteforældre.
   Du kan købe uld hjemmesko til damer eller filt sutsko eller læder slippers herre og sutsko børn som en perfekt julegave mand, gave til veninde, gode gaver til ham eller gaveidéer sidste øjeblik, samt en billig og praktisk gave til farfar, gaveideer til morfar eller gave til svigermor.

romantisk gave til hende

romantiske gaver

små gaver til hende

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Ballerina figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre billig gave til søster, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij