GAVEIDEER TIL HAM 30 ÅR. Usædvanlige lighter med en dobbeltbrænder

Varenummer: 444-1-01
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
199,00 DKK

Usædvanlige lighter med en dobbeltbrænder

    Hvordan vil du gerne få en gave til ham, at hun ville virkelig sætte pris på ? Du kan lide pæne og praktiske gaver? Gå ikke i panik. Små, men meget funktionel og smuk lighter, som en gave til ham eller hende 30 år, vil bringe en glædelig smil på deres ansigter. Klassiske cigar lightere med  dobbelt jet flamme. Dette genopfyldning lighter alle dine rygning venner vil beundre. Enestående stormlighter kun tilgængelig med os. Meget resistent overfor vindstød. Selv i uslebne vind og ugunstige vejrforhold, vil give dig en fakkel flamme.
   Billig men elegant gave for kvinden og for manden. En små ting, men dejligt og praktisk. En reel vindtæt lighter. Du kan næsten ikke blæse det ud, så vinden ikke vil være et problem. Godt lavet, robust, godt færdig og pengene værd, absolut værd hver krone, som du betaler for. Pålidelig tænding. Kvalitet er meget robust, og finishen er meget rart. Dette produkt, der rent faktisk har en meget høj kvalitet! Jeg anbefale denne vare!

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til lightere og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk seje lighter.
GAVEIDEER TIL HAM

lightere

seje lighter

   Hvis du ikke kan beslutte at købe denne lighter, kan du vælge en anden og også købe seje uld hjemmesko dame og herre, der er ikke bare økologiske, men også åndbare, komfortable og elegante. Du kan bruge billige hjemmesko som en unik gaveæske til en lighter. Forestil dig, hvor overrasket er en person, der modtager en gave i en anden julegave eller fødselsdagsgave.
   En anden mulighed er at købe i sættet med lighter en flot læder eller metal
cigaretetui, som også kan bruges som visitkortindehaver, tegnebog eller kreditkortsholder.

   Hvis synes du det kunne være en god gaveideer til ham 30 år, bestil smuk lighter med en dobbeltbrænder i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne. Her kan du finde nogle gode råd, der hjælper dig med at nyde gaslighteren længere og uden problemer eller funktionsfejl: Behandle din gas lighter ordentligt.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lightere kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk eksklusiv og billige gaveideer til ham 30 år, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij