GAVEIDEER TIL MOR 50 ÅR. Dekorativ skål med engle til slik

Varenummer: 10212
Tilgængelighed: PÅ LAGER
589,00 DKK

Dekorativ skål med engle til slik og nipsgenstande

stue dekoration

   Romantisk og charmerende dekorativ skål i form af muslingeskal med to englefigurer på kanten. Denne skønne skål vil pynte på et bord eller hylde reol. Det kan blive brugt på frugt, slik, og endda smykker. Gave lige fra hjertet. Denne smukke skål er perfekt i alle detaljer. Meget elegant, meget dekorative, ser godt ud i alle rum.
   Ankommer i en blå dekorative boks og polystyren beskyttende kappe, lavet i høj kvalitet poly resin og bronze belagt. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese.
En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld ide til mors dags gave.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til engle figurer og hurtig levering.
   Pynt til hjemmet er ikke kun engel figur. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en flot figur af Enestående Veronese bronze hest.

Materiale:
Dekorativ skål er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  901 g,   Højde: 15,00 cm,
Bredde: 22,00 cm,   Dybde:  23,00 cm

pynteting til stuen

   Hvis du kan lide vores billige gaveideer til mor 50 år til en romantisk gave, bestil smuk skål til frugtt i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

   Hos Maxgaver.dk finder du gaveideer til gave til valentinsdag med flot pynteting til hjemmet i form af ekstremt smukke dekorative Veronese figurer eller tekopper, der er pakket i en farverig hjerteformet kasse.
   Fødselsdag gaveideer til far med et stort udvalg af varme, uld hjemmesko til mænd eller julegave til farmor med unik og godt kvalitet cigaretetui og lighter.
   Vi tilbyder også gaver til børn. Blandt mange byggelegetøj du kan vælge gaver til børn, for eksempel smuk modelfly byggesæt eller militær legetøj.

romantiske gaver til hende

romantisk gave

pynteting til stuen

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Skål med engle kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige gaveideer til mor 50 år, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij