GAVEN TIL MANDEN. Bronze figur, Sherlock Holmes strålende detektiv

Varenummer: 76694
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

Bronze figur, Sherlock Holmes strålende detektiv

   Tilføj et element af mystik i dig til dit rum med denne elegante og unikke Sherlock Holmes figurine af Veronese kollektion. Denne skulptur afbilder en fiktiv detektiv, der besidder imponerende deductive og ræsonnement beføjelser, skabt af forfatteren Sir Arthur Conan Doyle.

   Den figur er udformet med koldstøbt bronze, hvor statuen er lavet af harpiksmaterialet og er pyntet med subtile farvede og bronze accenter. Du kan bruge dette kunstværk som dekorativt på dit hylde, eller det kan også bruges som et gaveartikler til dine kære ved flere lejligheder! Denne skulptur er et fint udformet, meget detaljeret kunstværk fra Veronese-samlingen. Du vil være meget tilfreds med kvaliteten af denne fantastiske berømte mennesker statuette.

   Denne skulptur er lavet af harpiks finstøbt. Harpiks er en forbindelse, der generelt bruges til skulpturer, statuer, figurer og dekorative tilbehør til hjemmet. Unicorn Studio bruger harpiks, fordi det er et robust materiale, der kan formes støbt, hvilket giver et stort detaljeringsniveau med konsekvent tekstur. Tilsætningsstoffer kan inkorporeres i forbindelsen for at forbedre materialets styrke, reducere vægten, tilføje varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre.

Materiale:
Ugle figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  1,2kg,   Højde: 28,00 cm,
Bredde: 13,50 cm,   Dybde:  12,50 cm

   Hvis du kan lide vores billig gaven til manden, bestil smuk Sherlock Holmes sculptur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her finder du opskrifter på god gaver - alt hvad hjertet måtte begærer. Bl.a. figurer og pynteting til alle rum i dit hjem og kontor. Hvis du køber fra os et par kopier af klassiske skulpturer, du kan har et lille museum i dit hjem.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Sherlock Holmes figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige gaven til manden, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij