GAVER TIL MÆND. Flot dekorativ bronze figur af Kong Arthur

Varenummer: 76381
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

Flot dekorativ bronze figur af Kong Arthur

   En gave behøver ikke at være trivielt. Hver af figurerne i den unikke Veronese kollektion er en fremragende forslag  til en gave, der vil helt sikkert vare længere end til den næste festlige lejlighed. Denne smuk figur er perfekt i alle detaljer. Meget elegant , meget dekorative, ser godt ud i alle rum. Helt sikkert mere attraktiv udseendet af din stue.

   Figurer fra kollektion af Veronese er fremstillet af harpiks konglomerat med en blanding findeling sten. I den første fase af de figurer er dækket med bronze, og så er der patineret. I det sidste trin modtager et smukt udseende takket være den manuelle maleri og gnidning.

  Alle produkter er signeret varemærke. Derudover, store figurer har limet fløjl på bunden at beskytte møbler overflader mod ridser. Veronese produkter er karakteriseret ved meget høj kvalitet og sans for de mindste detaljer.

   Denne statuette af Okeanos er støbt i polyresin, som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandet med pulveriserede sten additiver, der giver det vægt. Det hele figur er dækket med en høj kvalitet et lag af bronze.
Unicorn Studio bruger polysten, fordi den har en utrolig evne til at fange de mest detaljerede detaljer, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer.

Materiale:
Kong Arthur figur er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  1480g,   Højde: 27,50  cm,
Bredde: 15,00 cm,   Dybde:  10,00 cm,

Denne smuk figur fra Maxgaver, som du kan købe til kun kr. 699,00 er leveres direkte til din adresse – fragtfrit.
   Hvis du kan lide vores gaver til mænd, bestil smuk figur af Kong Arthur i dag. Hvis du beslutter dig for at købe statuer fra kollektion af Veronese, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor.
Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder. Figur der viser Kong Arthur ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig.Koster kun 699 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Kong Arthur figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige, perfekt miniature figurer for gode gaver til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij