GLADIATOR FIGUR. en slave i kamp med spyd i arenaen det gamle Rom

Varenummer: 77527
Tilgængelighed: PÅ LAGER
699,00 DKK

Spartacus, en slave og romersk gladiator

   Skulptur af en romersk gladiator med et spyd i hånden og en hjelm med røde fjer øverst. Kriger i en position klar til at afvise fjendens angreb. Denne statue er udformet i kold støbt bronze og tilbyder en dramatisk stykke historie til at tjene som udsmykning til dit hjem eller kontor og er en fremragende gave. I kombination med ROMERSK GLADIATOR SKULPTUR. Væbnet stridsmann med et sværd og skjold kan denne figur skabe en kampscene på arenaen.

   Skulpturen er lavet af harpiks bøde støbt. Harpiks er en forbindelse, der almindeligvis anvendes til skulpturer, statuer, figurer og dekorative hjem tilbehør. På figur bunden er filtet for at beskytte overflader. Godt beskyttet i polystyren kabinet, og en robust boks. Veronese er brand godt kender hele verden. Produkter med Veronese signaturen er af høj kvalitet dekorative varer, figurer, skulpturer og statuetter. De har et enormt kreativt team, der har bidraget til over 1000 forskellige designs lige fra dyrelivet til mytologi og klassikerne. De primært fokus på bronze. Unicorn Studio bruger harpiks, fordi det er en robust materiale, der kan omstændigt formes, så en stor grad af detaljer med ensartet tekstur. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilsættes varmestabilitet, dekorative effekter, og så videre.

Materiale: Figurer til hjemmet er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.

Dimensioner:
Vægt ca.: 0,79 kg
Højde: 33,00 cm (uden spyd: 24,00 cm)
Bredde: 27,00 cm (uden spyd: 19,50 cm)
Dybde: 15,00 cm (uden spyd: 10,00 cm)

Gladiator

  Oftest en slave, der kæmper på arenaen, for eksempel i det gamle Rom. Gladiators normalt var rekrutterede fra krigsfanger, hovedsageligt fra thrakierne, germanerne, men kriminelle og frie mennesker, tvunget af elendighed eller gæld, kom også ind på gladiatorernes skoler. Gladiatorkampe var et af de mest populære romerske tidsfordriv. Mange rige romere havde deres gladiatorer og betalte formuer for deres træning.
   Gladiatorkampe endte sjældent i dødsfald for nogen af ​​dem.
Dette vedrørte i gennemsnit 10% af kampene, og årsagen var de høje omkostninger ved at træne en god gladiator. I tilfælde af kvindes kampe de gik normalt til det første blod.
   Der var også kvinder blandt gladiatorer, men det er umuligt at vurdere omfanget af dette fænomen på grund af mangel på kildematerialer. Tilstedeværelsen af kvinder blev begrænset ved lov, men disse begrænsninger blev ikke overholdt. Det er sandsynligt, at kejseren August havde oprettet en lov, der forbød kvinder fra den sociale elite at komme ind på arenaen og begrænse dem adgang til de fleste steder i publikum, og i begyndelsen af det tredje århundrede blev kvinder fuldstændigt forbudt at kæmpe på arenaerne.

julegaveideer til ham

boliginteriør

bronzefigurer til hjemmet dekoration

   Der er en masse skulptur til hjemmet, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær gladiator figur fra indsamling af vores butik for unik gave. Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores krigere statuetter samleobjekter!

   Besøg vores butik regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til dekoration til hjemmet og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun figur af romersk gladiator. Find vores pynt til hjemmet, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk vægdekoration af Steampunk astrolabe vægur eller Steampunk vægur som en stort bi, der måtte gerne hænge på din væg. Få inspiration til andre alternative gaver til ham lige i kategorien: dekoration til væggen,  mange interessante produkter, der kan gøre dit liv sjovere og sætter fantasien på arbejde.
   Hos Maxgaver.dk finder du et skønt udvalg af diverse former for gave til ham, blandt andre billige sandaler, sutsko til mænd eller filt hjemmesko til herre.

   I en anden kategori finder du et meget stort udvalg af gode gas lightere. Naturligvis kan disse kun være gaver til voksne. Ikke desto mindre vil deres høje kvalitet og mangfoldige design og frem for alt gunstige priser helt sikkert imødekomme de krævende menneskers forventninger. Vi tilbyder gas lightere og elektriske USB lightere, stormlightere med stærk tre - fire flammer til cigaretter, cigarer og pibelightere.
   Selvfølgelig kan gså være et godt alternativ til gaver til farfar i form af uld hjemmesko være at købe for eksempel smuk cigaretetui eller stormlighter fra vores store tilbud.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Dekorative figurer kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig gladiator figur, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij