GOD BRYLLUPSGAVE | Forgyldt figurine af en alf.

Varenummer: 122-0239
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
199,00 DKK249,00
GOD BRYLLUPSGAVE | Forgyldt figurine af en alf. God fe for bruden og gommen på en bryllupsgave. Den rigdom af mønstre inspireret til at indsamle ekstraordinære samling figurer dekoreret med Swarovski krystaller. Fænomenalt smukke, dekoreret med fire transparent og en røde Swarovski krystaller figur afbilder guldbelagt alf. Figuren kommer med en luksuriøs kollektion af Swarovski Crystals. Æstetisk kasse gøre det mere attraktivt figur som en gave.
♥ Hvis du kan lide vores god bryllupsgave, bestil smuk figurine af guldbelagt alf i dag. Koster kun 199 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger ♥ Hvis du beslutter dig for at købe figuriner fra kollektion af Swarovski, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor. Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder. Figurine af alf ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig.CRYSTAL TEMPTATIONS

Dimensioner:  
Højde: 10,00cm   Bredde: 5,00cm.   Vægt: 8 g

Materiale: metal belagt med 24 karat guld.  
Antallet af krystaller: 2
Pakke: farve æske
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billig god bryllupsgave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Værd at vide i denne tid. Frister og åbningstider i påsken.
Påskeinfo for private
Påskeinfo for erhverv
Påskeinfo - distribution & produktion

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij