GOD BRYLLUPSGAVE | Lysestage - kvinde med lilje.

Varenummer: 10133
Tilgængelighed: GAVER PÅ LAGER
699,00 DKK
GOD BRYLLUPSGAVE | Lysestage - kvinde med lilje. Det kan ikke være svært at være kreativ i valget af bryllupsgaver hvis du besøger vores gavebutik. Giv en gave som er lidt andre end normalt. Smuk figur af Veronese i form af en charmerende lysestage vil sikkert falde i god jord hos brudeparret. Perfekte til indretning. Fremragende dekoration til stueværelse. Lavet af harpikskonglomerat, dækket med bronze og derefter håndpatineret og fint farvet. Helt sikkert vil den blive en smuk dekoration af ethvert interiør.
Materiale: Figur er lavet af polyresin som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze og hånd maleri. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:              Vægt:  1196 g,                 Højde: 37,00 cm,               Bredde: 20,00 cm,                Base: 11,00 x 11,50 cm
Den fantastiske Veronese kollektion er en vidunderlig gaver mine.
♥ Hvis du kan lide vores romantisk, god bryllupsgave, bestil smuk lysestage i dag ♥ Hvis du beslutter dig for at købe statuer fra kollektion af Veronese, du kan oprette en enestående indretning til ethvert rum i huset, lejlighed og kontor.
Samtidig hver figur er også en rigtig god idé som en gave til forskellige lejligheder. Figur der viser lysestage - kvinde med lilje i en romantisk stemning ser virkelig særdeles godt, og helt sikkert vil være en vidunderlig dekoration af et rum eller en gave til en person tæt på dig. Koster kun 699 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige god bryllupsgave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]
Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte.
Denne Veronese figur for bedsteinspiration god bryllupsgave er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. Blandt andet smuk engel figur er fantastisk ide til gave for ham og hende.
  Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij