GOD VENINDEGAVE. Smuk polystone statuette af en fe ved springvandet

Varenummer: 77039
Tilgængelighed: PÅ LAGER
899,00 DKK

Polyresin figur | Smuk statuette af en fe ved springvandet

   Statuette af Selina Fenech. Fra den fortryllende verden af internationalt kendte fantasy kunstner Selina Fenech kommer denne "Fairy wishing well" figur, som skinner den aften.
En smuk fe sidder ved kanten af en lysende brønd, indsamle mønter gennemsyret med de ønsker hun vil tilskud. I en blød lilla kappe denne smukke fe holder en mønt parat til at gøre et ønske. Feen bærer en ærmeløs kjole af bleg violet med bordeaux trim, der matcher hendes snøret overdelen. Hendes gyldne Lokker er kronet med en ring af perler, gennemsigtige vinger er lysegul og lyserød. Grønt klatrer op i siderne af grå sten springvand. Vand hælder ned fra mundingen af den grønne mand. Den egetræ ansigt, hvorfra vandet hælder, er farvet i efteråret nuancer af grønt og kobber.

   Dette fortryllende meget detaljeret hånd færdige figur er 23cm. Figurine er baseret på den smukke kunstværker af Selina Fenech, australske kunstner og forfatter, der har specialiseret sig i fe og fantasi kunst og tilføjer en følelse af undren til ethvert rum.
Mønter ligge på kanten ved siden af hende og lysdioder gøre, at vandfald skinner. Det er ren magi og den perfekte natlampe eller værelse accent for alle, der favner magi og fantasi.
Denne smukke figur fra Unicorn Studios udformet fra polystone skildrer af "Fairy wishing well", design med fantastiske detaljer. Fremragende kvalitet med enestående detaljer og brugen af farver for at skabe en fængslende og iøjnefaldende figur. En fin tilføjelse til ethvert fairie eller fantasi indsamling og en fantastisk måde at tilføje nogle magi til din indretning! LED, der oplyser pulje af vand er drevet af batterier, som ikke er medtaget.

Dimensioner af polyresin figur:
Vægt ca: 0,41 kg,   Højde: 23,00 cm,
Bredde: 15,00 cm,   Dybde: 11,50 cm
,

Materiale: udformet fra polystone
Kræver 3 AAA-batterier,
Batterier ikke inkluderet i leveringen

   Der er en masse god venindegave, men første gang du har mulighed for at købe en spektakulær, dejlige figur af fe ved springvand fra indsamling af vores butik for unik gave. Ser mere følelsesmæssige. Kun nåde og skønhed. Er et syn at beskue. Trylle lidt magi i dit hjem med tilføjelse af vores statuetter samleobjekter!
   Skulpturen er støbt i polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver, der giver det øgede vægt og en porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Polyresin er en harpiksblanding generelt anvendes til statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et robust materiale. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilføre varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre. Polyresin er også kompatibel med en lang række forskellige finish, herunder maling og metalliske finish, hvilket er grunden til mange dekorative stykker er lavet af dette materiale.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Polyresin figur kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billige god venindegave, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij