GODE GAVER TIL MÆND. Smuk polystone figur af Gotisk ur med kvinde

Varenummer: 73649
Tilgængelighed: PÅ LAGER
549,00 DKK

Smuk polystone figur af Gotisk ur med kvinde

   Typisk hvis man har man penge nok, så er det altid nemt at købe gaver til ham eller hende. Men hvad gør man når har et begrænset budget? Lige når du besøge vores online butik tjek vores forslag gaveideer til ham og hende. Selv i sidst på måneden du kan købe en stor gave for ikke en masse penge. Være sikker på, at shopping i vores butik det er afslapning, velvære og gode erfaringer. Fairies kan tilsyneladende legemliggøre ethvert begreb i naturen, og denne legemliggør den mørke skønhed og nåde, der kan findes i edderkopper af alle slags.

   Den gotiske pigenes uret skildrer en smuk fe, der næsten kunne være den menneskelige form af en enke spider. Statuen har en uhyggelig stil, der skildrer en fe, da hun står øverst på det gotiske ur. Det funktionelle uret ansigt vises på forsiden og fortæller tid med romertal. Udformet af koldstøbt harpiks og malet for hånd, dette dekorative ur ser godt ud på et bord, hylde eller kommode. Denne gothic ur er sikker på at tegne øjne, hvor det er placeret!
Ikke alle fairies er legende små ting, der udgør uskyld og glæde. Nogle er lidt mørkere og lidt mere rovdyr, men som enhver eventyr, bevarer de altid en naturlig indflydelse såvel som et imponerende skønhedshistorie. Polystone figur ualmindelige og utraditionelle ur med flot og unik skikkelse af en kvinde. Ideel til en gave til en elsket.

Materiale: Polystone                        Dimensioner:   Vægt:  1620 g,   Højde: 35,00 cm,   Bredde: 19,00 cm,   Dybde:  9,50 cm
Hvis du kan lide vores gode gaver til mænd, bestil smuk gotisk ur i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive, billige og gode gaver til mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk
Studio Collection, af Veronese Designes er premium mærket af de fineste håndværk. Figuriner inspireret og skabt af verdens største skatte.
Denne Veronese statuette for gode gaver til mænd er åndedrag i detaljer. Alle brikkerne er fremstillet af en komposit af reel bronze metal og og koldstøbt harpiks, og som det kan ses resultaterne er ganske forbløffende. Blandt andet smuk engel figur er fantastisk ide til gave for ham og hende.
  Kaldstøbt harpiks er en betegnelse, der almindeligvis anvendes til skulptur, og betyder, at materialet er støbt uden behov for ekstrem varme i et støberi.
Det er generelt en glasfiber eller bindingsharpiks, og mange forskellige additivpulvere kan anvendes (sten, metal, glas osv.) for at give det forskellige egenskaber. I tilfælde af koldstøbt bronze bliver der normalt tilsat et egentligt bronzepulver til overfladen af materialet, mens midten er simpelthen harpiks eller harpiks med tilsat fyldstof. Dette giver produktet vægt, udseende og følelse af bronze, men til en brøkdel af prisen på en støberbronse. De fleste af de største figurer på markedet i dag i butikkerne er lavet af koldstøbt harpiks.

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij