HERRE HJEMMESKO MED FOER. Billige sutsko med uld opvarmning

Varenummer: XH04
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
139,00 DKK

Billige sutsko med uld opvarmning

   Leder du i høj kvalitet forede hjemmesko ? Dejlig varm, skind hjemmesko. Modellen er lavet i to nuancer af brunt ruskind og har et dejligt varmt foer. Der er gode faste gummisåler som er meget behagelige at gå på. Modellen er uden hælkappe og er rummelig til en bred fod. De er dejlig, lune, varme og meget billig. Indlægssåler med uld der giver ekstra varme og føles dejlig bløde. De særlige egenskaber af uld: kulde-resistente, varme og fugt resistent og sørge for et sundt fod miljø. Ulden er også karakteriseret ved fugtoptagelse egenskaber hvilket gør at fødderne ikke sveder. Uldehjemmesko akkumulerer ikke støv. Hertil kommer, at hjemmesko er behagelige og bløde ved berøring. Uldens overflade stimulerer nerveenderne og derved forbedrer blodcirkulationen i fødderne. God idé til en fødselsdagsgave til ham.

billige julegaver

slippers uld

slippers mænd

   Spar tid og penge. Find den perfekte og helt rigtige julegaver til dig selv, din mand, kæreste, far eller bror og  bestil den perfekte og billige hjemmesko med foer i dag og husk at vælge størrelse. Koster kun 139 kroner. Helt sikkert det er en mulighed for at købe unikke gaver og opnå en stor effekt til lave omkostninger. Her kan du se og vælge til manden lignende hjemmesko skind dame. Maxgaver vil hjælpe dig til fuldt ud at nyde gorgeousness af livet i et helt nyt hjemmesko. Denne produkt skaber en enestående atmosfære af storhed og elegance, der vil appellere til af de mest krævende kunde. Præsenteret hjemmesko det er den perfekte idé for mennesker, der sætter pris på smukke ting. Lavet med yderste omhu, for at opfylde de smager af de mest krævende.  Perfekt hjemmesko som gave.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til sutsko og ekspreslevering.
   Gode gaver til mænd til hende er ikke kun slippers herre. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige sutsko til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedsteforældre.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Skind slippers herre kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige hjemmesko med foer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij