HJEMMESKO DAME. Hvide, uld sutsko over anklensom gave til kvinden

Varenummer: XH11
VÆLG STØRRELSE:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Tilgængelighed: PÅ LAGER
149,00 DKK

Hvide, uld sutsko over anklensom gave til kvinden

   Køb online på Maxgaver behagelige hvide uld hjemmesko til kvinder. Kølige og billigste varme tøfler over anklen som perfekt gaven til kvinden der har alt.
   Naturlig varme hjemmesko til kvinder lavet af ren fåreuld. Meget let, åndbar og varme hjemmesko til damer lavet af ren fåreuld. Garantere dine fødder behagelige varme og særlig blødhed og er et perfekt valg til kolde vinterdage. Disse lækreste hjemmesko har et dobbelt lag af uld, de har således garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. De har såler lavet af blødt ruskind. Således er egnet til hver etage type.

Uldens hovedtræk (hvad gør disse tøfler unikke):

- varmt og behageligt (især for dem med "kolde fødder"
- anti-reumatiske egenskaber: stimulerer nerveenderne og forårsager bedre blodcirkulation, reducerer spændinger og muskelsmerter.
- antibakterielle egenskaber
- eliminerer mider udvikling.

- hypoallergen og forårsager ikke hudirritation.
- indeholder konstant temperatur (holder varmen om vinteren og forhindrer overophedning om sommeren.
- uld absorberer op til 33% fugt i forhold til dens vægt.
- Fremragende luftgennemtrængelighed.
- Det føles ikke af kroppen.

Vaskinstruktioner: Kemisk rensning eller håndvask ved 30° C. Brug af vaskemidler til uld, fortrinsvis indeholdende lanolin. Skyl i vand ved 30° C og efter lidt dræning, hæng til tørring. Undgå kontakt med kilder til varme. Se også meget varm og komfortabel hjemmesko, kan du bære for en nat og endda sove i dem. I størrelserne for kvinder og mænd, som perfekt gaver til par.   Du kan også se høje sutsko op til knæet i en naturlig farve.

   Vi har et varmt af kvalitets hjemmesko til kvinden, når det er koldt om fødderne til den kolde tid. Køb online på Maxgaver.dk. Bestil den perfekte og billige gaven til kvinden i dag og husk at vælge størrelse. Uld hjemmesko er kølige tøfler. Faktisk er de de fedeste tøfler, du kommer på tværs af. Uld er utroligt sundt og gavnligt.
   Det bidrager positivt til din daglige energibalance, hjælper med at forhindre ubehagelig lugt fødder og væger fugt væk fra dine fødder. Denne proces føjer kun til den rene nye ulds naturlige godhed.
   Mænds sutsko  og damer filt hjemmesko er kun ting ikke kun på koldere dage af året, fordi filt er en god isolator om sommeren og vinteren. Holder varmt, men tillader fugt og sved at blive frigivet udenfor uden at forstyrre følelsen af varme og komfort.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til gaver til hende der har alt og hurtig levering.
   Gave til kvinden er ikke kun varme sutsko dame. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk dekoration til hjemmet.

hjemmesko dame

gaveideer til hende

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Lammeskindssutsko kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige varme gaven til kvinden, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

sutsko

hjemmesko dame

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij