HJEMMESKO LÆDER BILLIG. Kvinders hjemme tøfler med åbne tå. Kun 129 kr

Varenummer: K-1140
VÆLG STØRRELSE:
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
VÆLG FARVE:
  Tilgængelighed: PÅ LAGER
  129,00 DKK

  Kvinders hjemme tøfler med åbne tå

      Hvis vi taler fodtøj, er der en god chance for, at vi taler sko og hjemmesko fremstillet af læder. Derfor, at Maxgaver.dk tilbyder en bred vifte af tøfler fremstillet af forskellige former for læder. For eksempel disse læder slippers med åbne tå. Lavet af perforeret, ægte læder i tre farver at vælge imellem. De har en kuperet pude og gummi indsats, hvilket øger komforten og gør hjemmesko godt sat ind i foden. Kileformet sål er lavet af gummi 2 cm højde. Hele fod er i kontakt med den naturlige læder. Super gave for sommer til dig selv, din mor,søster eller veninde. Små gave til hende. Forkæl dig selv med de sødeste læder tøfler.
  Det luksuriøse, men minimalistiske udseende er perfekt til en kvinde med en simpel stil. Tjek den ubesværede konstruktion af glat læder og bløde, fleksible såler lavet til at bære til indendørs.  Har du en særdeles sofistikeret hjemme-stil? Find en hyggelig samling af hjemmesko lavet kun til piger og kvinder. Gå på opdagelse på vores hjemmesiden og husk, at vi har altid laveste pris og hurtig fragt.

     Hvis du ikke ved hvordan man vælger den rigtige størrelse på tøfler og hvordan man kan tage en fodmåling, kan man se på den side, hvor vi forklarer det i en kort vejledning.

     Ved at købe disse fremragende hjemmesko til kvinder, gøre du en stor gave til dig selv eller til en elsket. Bestil slippers i dag og husk at vælge størrelse og farve. Laveste pris. Meget billige og koster kun 129 kroner. All-naturlig læder er nem at rengøre, robust og kombineret med den rigtige foring meget isolerende, men alligevel åndbar.
  Du kan bære læder tøfler i enhver form eller mode og stadig vises korrekt klædt. Denne læder tøfler er et naturligt element, som du kan bære hjemme sammen med en natkjole, shorts eller endda dine boksere eller andre underbeklædningsgenstande.
  De er også så lette, de passer nemt ind i din bærbare taske, taske eller rygsæk til at tage med til en vens hus. Så du kan lade dine fødder trække vejret i afslappet komfort, hvor som helst du går. Derudover er der ingen andre udsmykninger for at forhindre din tur. Derfor, din gangart er helt naturligt i disse vidunderlige læder hjemmesko.

  burgunder slippers dame

  hjemmesko til damer

  grå slippers dame

  slippers dame

  brun slippers dame

  sutsko kvinder

  ⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
  ⭐️ Slippers dame kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  ⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
  ⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
  ⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
  ⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
  ⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
  ⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive billige slippers til kvinder, der kan friste dig!
  ⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

  STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

  LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

  Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

  gave til ham, gave til hende

  Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

  Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

  Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

  Zamknij