HJEMMESKO MÆND. Billige mørkebrun læder tøfler & sutsko til herre

Varenummer: NOW157
VÆLG STØRRELSE:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Tilgængelighed: PÅ LAGER
179,00 DKK

Billige mørkebrun læder tøfler & sutsko til herre

   Billigste læder hjemmesko herre. Gode sutsko fra foråret og sommeren. Bedste hjemmesko til mænd lavet med naturlig brun læder, på en gummi, skridsikre såler. Koster kun 179 kroner. Dette er en unik pris for god kvalitet hjemmesko. Forkæl dig selv med de sødeste læder tøfler. Det luksuriøse, men minimalistiske udseende er perfekt til en kvinde med en simpel stil. Tjek den ubesværede konstruktion af glat læder og bløde, fleksible såler lavet til at bære til indendørs.  Har du en særdeles sofistikeret hjemme-stil? Find en hyggelig samling af hjemmesko.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til små gaven til bedstefar og ekspreslevering.
   Gode gaver til mænd til hende er ikke kun læder hjemmesko herre. Find produkter fra vores tilbud, der matcher dit stil. Lad dig inspirere og køb for eksempel en billige tøfler til mænd, der er perfekte som en gave til far, gave til bror eller gaver til bedstefar.

gaver til bedstefar

slippers mænd

læder hjemmesko herre

   Bestil hjemmesko mænd i dag og husk at vælge størrelse. Hos os finder du masser af kvalitets herre hyggelige hjemmesko, altid  til de bedste priser i Danmark. Perfekt derhjemme i løbet af efteråret eller vinteren. Med god samvittighed vi kan vil indrømme, at du vil elske vores lækre hjemmesko. Her vil du finde lignende billige sutsko til mænd med uldne indlægssål.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Slippers til herre kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende og billige hjemmesko mænd, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2021 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij