HJEMMESKO STORE STØRRELSER. Gaveideer til mormor, farmor og tante

Varenummer: YH26-SZ
VÆLG STR.:
  • 36-37
  • 38-39
  • 40-41
  • 42-43
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Varrme hjemmesko dame

Gaveideer til mormor, farmor og tante

   Absolut er  ikke noget problem at finde den rigtige gave til din bedstemor. Mangler du en gave til din bedstemor, vi har fremragende tekstil hjemmesko med nordisk mønster og med merinould opvarmning. Meget let, åndbar og varme hjemmesko af universel (hun - han). Mund og kalv er i kontakt med uld. Den ydre del af hjemmesko lavet af stof med fine mønstre. Sål lavet af skridsikkert gummimateriale.
Højde afhængigt af størrelsen er 18-20 cm. Farven grå.
Garantere dine fødder behagelige varme og særlig blødhed og er et perfekt valg til kolde vinterdage. Disse lækreste hjemmesko garanterer højeste varme komfort. Det naturlige materiale gør, at dine fødder kan ånde og du får ikke svedige fødder. De har en skridsikker gummisål, således er egnet til hver etage type.

gode gaveideer

hjemmesko lammeskind dame

uld hjemmesko dame

   Vi kan tilbyde gode varme tøfler dame, hjemmesko herre og uld sutsko til børn. De opfylder gode standarder, mens de opretholder meget lave priser, de er perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver og endda som gaver til hele familien.
   Du kan købe uld eller filt hjemmesko eller læder slippers til herrer og slippers til damer som en perfekt gave til mor, til far, gave til bedstemor eller bedstefar gave, samt en billig og praktisk gave til en bror, søster eller ven.
   Hvis synes du det kunne være gaveideer til mormor, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil varme gode hjemmesko store størrelser i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror. Her kan du finde lignende og billige varme
strikkede futter i hvid og rød farve.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til gaveønsker kvinder og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb uld hjemmesko dame.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Uld hjemmesko med gummisål kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke eksklusive og billige hjemmesko store størrelser, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij