HJEMMESKO TIL HERRER | 100% ægte læder.

Varenummer: 010/læder
VÆLG STØRRELSE:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 44
Tilgængelighed: PÅ LAGER
99,00 DKK199,00
HJEMMESKO TIL HERRER  | 100% ægte og naturlig læder. Herrer hjemmesko er blevet hånd sammensyet så du kan være sikker på at de holder længere. Disse herrer hjemmesko er lavet af 100% ægte læder. De er komfortable og holdbare for herrer til at bære rundt i huset eller pakke dem, når du flyver væk til en dejlig ferie. Disse naturlige tan læder hjemmesko er let pasform, da de vil vænne sig til dine fødder meget hurtigt. Ved udformningen af disse hjemmesko vi sikret, at de har en handling af stil og mode i dem, så du kan bære dem med en række af kjoler og til særlige lejligheder, og skiller sig ud af mængden. Top kvalitet læder sål er blevet brugt til at sikre, at det giver en stor komfort og holdbarhed til at gå ad disse læder hjemmesko.
Disse tøfler kan også overgå til slidstærke sko, der hjælper med at beskytte fødderne, når der er behov for at løbe udenfor for et hurtigt æren. Vælg et par mænds læder tøfler, der nemt kan overgå fra indendørs til udendørs sutsko uden at gå på kompromis med det overordnede udseende.
Slip disse komfortable hjemmesko på, mens du er på kontoret for et kig, der er sofistikeret, men alligevel behageligt, eller par det med en kappe og pyjamasbukser til et kig, der omfatter komfort og afslapning af en nat derhjemme. Føl dig behagelig og afslappet i slutningen af ​​hver dag ved at glide ind i et par slidstærke, stilfulde mænds læderhjemmesko.
Dine fødder har tid til at slappe af også - så giv dem en pause med et par af de mest komfortable hjemmesko til herrer derude. Par disse behagelige hjemmesko med pyjamas, der giver dig mulighed for at slappe helt af efter en særlig hård dag.
⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Produktet kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, behagelige og billige hjemmesko til herrer, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: [email protected]

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2020 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij