Hvor kan man købe cigaretetui til lange cigaretter? Lige på Maxgaver

Varenummer: 5-9802/6
VÆLG FARVE:
  • blå
  • hvid
Tilgængelighed: PÅ LAGER
89,00 DKK

Cigaretetui til lange cigaretter

 

   Metal cigaretetui dækket med kunstlæder i forskellige nuancer af grå. To designs at vælge imellem.

   Denne slanke og stilfulde cigaretetui vil beskytte dine dyrebare cigaretter fra skader eller uventede vejrforhold. Et sikkert sted at opbevare og transportere cigaretter. Indvendigt kan rummer op til 14 stk lange ( 10 cm ) Super King Size eller 18 stk Slim cigaretter, der er holdt nede af en elastik gummi. 100% helt nye og høj kvalitet. Perfekt gave til en aktiv rygeren i bedste pris.

   Leder du efter en cigaret sag, der er elegant, klassisk eller sofistikeret til de særlige aftener? Sjov, trendy og praktisk til daglig brug? Uanset hvilken lejlighed det er, har vi noget, der passer til dine behov. Vi specialiserer os i cigaretetuier og har det største udvalg i Danmark.

   Cigaretetui en fantastisk mulighed for at tilføje noget ekstra til din stil og skille dig ud fra mængden. Det er både praktisk og stilfuldt og vil helt sikkert få opmærksomhed fra andre rygere. Så hvis du er på udkig efter en billig måde at opbevare dine cigaretter på, der stadig ser fantastisk ud, er dette etui det perfekte valg for dig. Bestil dit eksemplar i dag og opgrader din stil med dette unikke og praktiske cigaretetui.

Rummer:
14 Super KingSize lange cigaretter
eller 20 Slim-type cigaretter

Metal / økologisk kunstlæder
Farve: hvid eller blå

Dimensioner:
10,80 cm x 7,00 cm x 1,90 cm

Cigaretter holdes af gummibånd på begge sider

Disse cigaretetuier er billige, men går du op i kvalitet og holdbarhed, anbefaler vi helt klart produkter fra cigaretetui kollektionen fra Vom Hofe.

Ved at klikke på billederne nedenfor kan du finde andre dekorationer til dit juletræ og et stativer til glas julekugler samt billige produkter, der er perfekte som en dejlig julegave under juletræet eller til bryllupsgave, housewarming gave, fødselsdagsgave og mors dag eller fars dag gave. Vi har et meget stort udvalg af varme uld- og filt hjemmesko samt unikke bronze Veronese-figurer, der er perfekte til fødselsdagsgaver eller bryllupsgaver. I tilbuddet finder du også smukke gaslightere og cigaretæsker i mange designs og farver som gave til mor eller far gave. En meget spændende kategori er smukke kunstige blomster i enkeltkviste og i buketter, der ser levende ud.

Juletræssæt med grønne julekugler
grønne plastik julekugler
HERRE RUSKIND HJEMMESKO
HERRE RUSKIND HJEMMESKO
uld hjemmesko til kvinder
uld hjemmesko til kvinder
Plastik juletræskugler i sort
Plastik juletræskugler i sort

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Cigaret etui kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smuk og billig cigaretetui lang, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. hvor kan man købe cigaretetui, produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2023 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij