IDEER TIL DEKORATION AF VÆG. Billig vægfigur maske med druer

Varenummer: 75052
Tilgængelighed: PÅ LAGER
599,00 DKK

Billig vægpynt, vægfigur - venetianske maske med druer

   Pynt til væggen kan være mange ting, men vores fortryllende venetianske masker kan skabe en unik og bedøvelse atmosfære i hvert værelse. Vores betagende, beundringsværdig og misundelsesværdig maskerer kan gøre din væg til et kunstværk. Præsenteret på dette sted vægdekoration er inspireret af den klassiske venetianske maske, som er dekoreret med blade og frugt af lilla røde druer. Lavet i høj kvalitet polyresin og bronze belagt. Håndmalet, håndpoleret og underskrevet mærke Veronese. En usædvanlig og charmerende pynt, fantastisk til en stilfuld gave. Skulptur er et mesterværk i sig selv. Ikke kun for elskere og samlere, men også en eksklusiv gave idé ! Venetiansk maske er utrolig nemme at hænge på væggen og super gode til at dekorere dine vægge.

   Besøg vores hjemmeside regelmæssigt, se efter nye produkter og husk, at vi altid har laveste pris til vægdekorationer og hurtig levering.
   Boligindretning er ikke kun møbler. Find boligdekoration, der matcher dit hjem og stil. Lad dig inspirere, køb en smuk figur af venetianske maske med druer.

Veronese figurer er lavet af polystone som er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver. Er belagt med en høj kvalitet lag af bronze. Det ser ud præcis som billederne.
Dimensioner:
Vægt:  940 g,   Højde: 30,00 cm,
Bredde: 17,00 cm,   Dybde:  4,50 cm

Har du brug for ideer til udsmykning af væg? Lad dig inspirere, køb en smuk venetiansk maske og skab nyt liv på de dine vægge. Dette er nemlig langt mere tilfredsstillende end du tror. Et stort udvalg og mange flotte designs til vægen, der vil pryde enhver værelse. Takket være vores unikke vægfigurer kan du fylde dine farvede vægge med billig kunst til væggen.

   Ikke kun dekorative figurer kan være en unik gave. Hjemmesko kan være en triviel idé til en gave, men de er bestemt praktiske, og hjemmesko-modeller, vi præsenterer, kan kun findes hos os. Særligt værd at bemærke er, at vores sutsko er lavet af naturlige, økologiske materialer i høj kvalitet, og alligevel er de meget billigere end andre, der foreslås i Danmark. Vores nuværende kunder vurderer de højeste uld hjemmesko dame og læder slippers herre med gummisål og med uld indeni.

Gode gaveide til ham

   Tit søgte produkt til en gave er en stormlighter og en cigaretetui. I denne henseende kan vores tilbud tilfredsstille selv de mest krævende kunder. Vi sælger gas stormlightere og elektriske lightere i forskellige modeller og i mange farver. Cigaretetuier er vores idé at supplere den lighter gave med en ekstra gadget. En stormlighter komplet med en cigaretetui er en god gaveide og rigtig god personlig investering. Vores lightere o g cigaretetuier er kendt for deres æstetiske træk, hvilket gøres til topkarakter og gør hvad den skal, samtidigt med at den også er en pæn én af slagsen. Vi håber at han bliver glad for gaven.
Du kan bruge disse produkter som en gaveideer til ham, gave til manden der har alt eller fødselsdagsønsker

gave til hende

dekoration til væg

dekoration til væg

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Venetianske maske kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne) og Sverige.
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke, eksklusive og billige ideer til udsmykning af væg, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykketshopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij