JET LIGHTER DANMARK. Stormlightere som perfekt gaveideer til ham

Varenummer: 252-2-01/03
VÆLG FARVE:
  • grå
  • guld
Tilgængelighed: PÅ LAGER
199,00 DKK

Stormlightere som perfekt gaveideer til ham

   Stormlightere som perfekt gaveideer til ham. Vi ville give dig et tip til hvordan du kan spare mange penge. Bare brug vores rige tilbud, heriblandt kan du vælge mellem to billige lightere i farver: guld og grå med en delikat mønster.

   Er du bekymret for kvaliteten? Helt unødigt. Lightere ved siden af ​​et utænkeligt udseende, de sikrer en kvalitet, der overstiger deres lave pris. Brug vores lighter når du skal have ryge en cigaret eller en cigar i selskab med andre mennesker, fordi dets attraktive design vil helt sikkert trække deres øjne.

   Finder du ikke en lighter til at opfylde dine krav er det heller ikke noget problem, du er ikke forpligtet til at vælge én. Så kan du altid tjekke vores andre forslag.
   Se hvor mange smukke cigaretetuier kan vi tilbyde dig, eller vælg noget fra en stor samling af varme hjemmesko herre og dame. Vi kan varmt anbefale at benytte disse lightere fordi de er nemme at bruge, billige og effektive.

   Hvis synes du det kunne være gode gaveideer til ham, det er lige nu du kan tage en bedste beslutning og bestil unik jet lighter danmark i dag. Dette er nemlig langt nemmere og mere tilfredsstillende end du tror.
   Hvis han/hende allerede har til at ryge cigaretter så i det mindste købe dem en flot lighter. Du skal minde ham kun, at rygere ikke kan generer ikke-rygerne.

⭐️ Din bestilling vil blive sendt ud den samme dag som din indbetaling, hvis du bestiller inden kl. 13 på alle hverdage – og ellers absolut senest den næste arbejdsdag.
⭐️ Stormlighter kan kun sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
⭐️ Vi garanterer, at alle produkter er originale og nye.
⭐️ Hos os bliver prisen for forsendelse kun beregnet én gang.
⭐️ GRATIS fragt ved køb over DKK 500,- Så hvis du køber produkter for det mindste beløb 500 kroner din pakke vil blive sendt gratis.
⭐️ Stort udvalg af gaver du kan vælge imellem. Vi afholder ikke januar-udsalg, da vi altid har de laveste priser.
⭐️ Hurtig levering ✓  Garanteret topkvalitet ✓  Sikker bestilling og betaling ✓  i Maxgaver.dk!!!
⭐️ HUSK: Vi giver gratis fragt ved ordrer over 500 kr., så benyt lejligheden og se dig omkring – måske finder du andre prisbillige og dermed overkommelige, spændende, smukke og billige gaver, der kan friste dig!
⭐️ Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til Maxgaver.dk på e-mail: shop@maxgaver.dk

STANDARD LEVERING TIL DIN PRIVATADRESSE MED POST DANMARK - POSTNORD - PRIS: 49 DKK - ELLER FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500 KR.

LEVERINGSTID: 1-2 ARBEJDSDAGE

Ombytning og returnering af varer. I tilfælde af bytte produkt til et andet for første gang du behøver ikke pådrage sig omkostningerne ved forsendelse det nye produkt. Efterfølgende bytter du bliver nødt til at betale. Maxgaver.dk skal have modtaget varerne som du ønsker at returnere inden 30 dage. Du bliver nødt til at afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du sender retur til: Maxgaver, Storgade 23, 8882 Fårvang. Flere detaljer

gave til ham, gave til hende

Salg af kun nye og billige produkter til dig og prisen for hvert produkt i vores butik betyder, at Black Friday varer hele 2022 år

Du kan blive bekendt med vores store udvalg af produkter, der er gode som gaver til hele familien, såvel som til venner og kolleger. Vi ønsker dig vellykket shopping, og vi håber at købet i onlinebutikken Maxgavr.dk giver dig tilfredshed.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Du godkender brugen af cookies ved at lukke dette vindue eller ved at surfe videre på hjemmesiden. Læs mere

Zamknij